sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

4 is the WINNER


Äänet jakautuivat seuraavasti:
kuva1: 3½
kuva2: 2
kuva3: 4½
kuva4: 6 WINNER

(kuvan viesti)
Kiitos kaikki äänestäneet! Toivottvasti jäätte seuraamaan työn kehittymistä. Nyt alkaa miun urakka, katotaan mitä tästä tullee :) Jos tyksitte tästä ideasta, toivokaa sitä! Joskus haluamansa saa ;) <3llä JenniTästä se kaikki sitten alkaa! Kiitos jokaiselle äänestäjälle! Teidän valintanne mukaan rupea toteuttamaan kuva nro. 4, mikä löytyy tuosta vierestäkin.
Samalla eilen värkkäsin uutta ulkoasua, anteeks tuo banneri, se on hyvinkin väliaikainen, tänään en vaan uutta kerennyt tekemään ja tummemman uskoasun kanssa se valkonen banneri särki silmiä.
Tällä hetkellä luulen, että työ tulee toteutettavaksi sekatekniikkana, tykkään nimittäin kovasti tuosta hiusten punaisuudesta ja paidan turkoosista ja niiden kontrastista. Joten varmaankin jonkinlaista vesiväri lyijykynä työtä on tulossa.

Eilen näin ihanaista kaveriani pitkästa aikaa ja piettiin tavallaan pannarikestit, mentiin siten käymään myös seuriksella nuortenillassa isoshommissa. Tää päivä.. siis kohan saan nukuttua tuo tullessaan kakun leipomista (siitä tulossa toivottavasti kuvia, ainakin resepti), filosofian ja ruotsin kokeisiin valmistautumista ja varmaanki kattelen jonku leffan! Eilen katoin The WOW leffan ja se yllätti hyvyydellään, odotukset oli nimittäin kokonaiset 0. Onks teistä kellään positiivisesti yllättäneitä leffoja, joita voisitte suositelle muillekkin? Ne kelpais nyt mielellään.

4 kommenttia:

 1. kiva blogi teillä. Osaisinpa itsekin piirtää... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitosta! Kynä vaan käteen ja opettelemaan jos vaan kärsivällisyyttä piisaa :)

   Poista
 2. tosi kivoja postauksia! :) oote taitavii :)

  jos kuvat kiinnostaa niin aurooora.blogspot.com

  VastaaPoista