torstai 5. huhtikuuta 2012

Pidä musta kiiPyydettiin fiiliskuvia. Tässä ensimmäinen. En tiiä fiiliksen välittymisestä mutta ainaki tuo kertoo miun tästä viikosta, musiikki kanssa. Ei niinku... Sanattomaks vetää. Jotakin niin ihanaa että! Sain elämääni sellasen ihmisen jota oon miettiny ja ihmetelly et millanenkoha hää on ja nyt tän viikon ainana ollaan juteltu ekaa kertaa ja toista ja kolmatta ja.. Sieltä löyty sellanen ihminen kenestä tuun varmasti pitämään kiinni.

Tunteita ja fiiliksiä tästä viikosta on mahotonta kuvailla, nää on menny yhtä vuoristorataa, mut hyvässä mielessä nimittäin fiilistä laskenu vaan kokeet ja allergiaoireet. Sain tänään kanssa tilauksen yhestä tatuoinnista mikä sain miun mieleen 1000 ja 1 ideaa! Ei jokapäivä sinuu pyydetä suunnittelemaan tatskoja. Vähitellen rupeen miettimääs jos oikeesti rupeis ottamaa tilaustöitä vastaa sukulaisilta ja tuttavilta ja tekisin niitä lahjaperjaatteella. Tuntuu harjalta ees kuvitella että pyytäisin piiristuksistani palkkaa!

Lomalle on suunnitelmina vaan että taiteilen, teen koulujutut ajantasalle ja maanantaina meen ilmeisesti koiranäyttelyyn ja sen jälkeen kaverille yöks. Loppuajan kohan lööbailen, lauantaina meen kauppaan ostamaan ben & jerrys ja sit katon jonkuu miun suosikkileffoista. Ei sitä muita suunnitelmia sit enää tarvitakkaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti