lauantai 7. huhtikuuta 2012

musiikkista ei vaan voi saada tarpeekseen


Musisointi päivä! Pitkästä aikaa tartuin myös kitaraan ja huuliharppuun pianon lisäksi. Kieltämättä kitaraa oliki jo ikävä. Koulun musiikkitunteja kanssa vaikka siellä se musisoinnin laatu ja tekemisen meininki ei aina oo se suurin. Huuliharpun kanssa kun on liikkeessä on aina vähän nuuskamuikkus olo. Musiikki on vaan toinen miun elämäntavoista. 

Koulussa piti kirjottaa yo essee tän kevään aiheista ja valkkasin minulle merkityksellisen taiteenlajin. Toki valkkasin kuvataiteen vaikka musiikista oisin sen yhtälaillä voinu tehä. Saa nähä paljon siitä numeroks tuli, varmaanki jotain kasin pintaan niinku aina äikän esseista ja analyyseistä. 

Englannin opiskeluun on pakko ruveta panostamaan kun edellinen koe meni suoraan sanonko miten. Joten tilasin englannin kieliopin vaikka sellasta ei meidän lukiossa käytetäkkään. Panostan myös kuunteluihin kattomalla kaikki englanninkieliset leffat ja ohjelmat ilman tekstityksiä. 

Tuossa alla on miulle merkityksellisiä biisejä muutoma. Linkkailin niitä tähän ekaks päälle 20 mutta arvatkaa onko tää niin kiva että se ei suostu laittamaan niitä mitenkään järkevään järjestykseen tähän postaukseen joten päädyin poistamaan niitä. Ehkä joku special päivä teen HUGE musapostauksen tuon miun blogeilijakaverin kanssa. Se kuulostaa aikas hyvälle ! 
2 kommenttia: