keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Julkimo-SKABA! Muista äänestää!


Säännöt ja ohjeet ovat muuttuneet hiukan viimeskabasta, mutta mitään ihmeellistä ei eteen ole tulossa!

Ajattelin laittaa aiheeksi jotain jossa saatte vaikuttaa omalla tavallaan vielä enemmän kuin bad hair day-skabassa. Toisaalta on entistä tärkeämpää että ääniä tulee paljon.
Nyt ne ohjeet toivottavasti ymmärrettävässä muodossa:

1. Kommentoi tähän postaukseen JULKIMO, jonka kuvan minun tulisi piirtää/maalata = yksi arpa.

2. Perustele valintasi enemmän kuin yhdellä lauseella.= toinen arpa.

3. Voin myös linkin muodossa jättää äänestämästäsi henkilöstä kuvan josta pidät, mutta en lupaa toteuttaa juuri kysyistä kuvaa. Saan kuitenkin osviittaa millaisista kuvista pidät. = kolmas arpa.

4. Mainosta tätä skabaa blogissasi ja linkkaa postauksesi mukaan. = neljäs arpa.

5.  Jätä yhteystiedoistasi ainankin sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun niin saan sinuun yhteyttä olettaen että voitat.


esimerkki: Marco Hietala. Aina kun Marco laulaa saan kylmiä väreitä, en malta odottaa että pääsen taas keikalle! En koskaan unohda sitä tunnetta kun ensimmäistä kertaa kuulin Marcon laulavan livenä. Aika komiakin miekkonen tuo on vaikka muksuja ja muuta löytyy..  linkki mainokseen http://artlifeandtravel.blogspot.com/2012/04/julkimo-skaba-muista-aanestaa.html kuva
http://www.rytmi.com/hevilegenda-marco-hietala-roastataan-kuopion-komediafestivaaleilla-7892/  esimerkki.skaba@hotmail.com = 4 arpaa 

NIIN... jos se palkinto jäi epäselväksi... Se kenen kohdalle onni osuu ja nostan hänen arpansa saattaapi hänen postilaatikosta kilahtaa alas hyvinkin todennäköisesti toteuttamani kuva julkimosta jonka hän on itse arvassa valinnut! 
Miltäs tää kuulostais? Tuosta vierestä löytyy esimerkkejä tekemistäni kuvista. :)
Aikaa on äänestää tasan 2 viikkoa eli 9.5. (keskiviikko) klo 20.00 asti! Ole nopea!
Rules:
1. comment on this post the CELEBRITY that i should draw/paint = one lottery
2. Argue your choice, more than one line. = two lotteries
3. Link picture of celebrity, i get some idea what kind of pictures u like = three lotteries
4. Advertise this competition on your blog! And link it to here = four lotteries
5. Leave your e-mail, i need to take contact to u if u win!
So the prise is that i will draw the celbrity you have chosen!
U have time until 9.5, 8.00pm!


31 kommenttia:

 1. Audrey Hepburn, loistava näyttelijä, ja on tehnyt loistavia elokuvia! Yksi parhaista elokuvista minkä olen nähnyt on Aamiainen Tiffanyllä. Ja mahottoman kaunis nainen!
  linkki
  http://www.lacoctelera.com/myfiles/jasoninternauta/audrey%20hepburn-1.jpg

  http://iwannabeherenow.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiiin se sähköposti hanna.eskelinen@hotmail.com :)

   Poista
 2. Anna Abreu. Miun mielestä yks parhaimmista laulajista. Jää keikkatauolle ja jää hirvee ikävä, koska keikat on niin mahtavia<3 Kaunis ja ihana lauluääni!

  linkki kuvasta: http://www.thecircus.fi/files/uudet/abreu.jpg < tykkään tollasista kuvista!

  mainostin:
  http://thisgirlinthisworld-kiiammoi.blogspot.com/2012/04/menkaaha-osallistumaa.html

  VastaaPoista
 3. Olli Herman! Olli on uskomattoman hyvä laulamaan antaa aina kaikkensa ja on muuteki nii mukavan iloisen oloinen ihaminen ainaki näi julkisuudessa. Hyvännäköinen ja niin taitava!

  : http://weheartit.com/entry/27160069

  noora.lambert@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai nii tää ! http://starsarewithyou-noorra.blogspot.com/

   Poista
 4. Mä ehdottaisin Mikko Leppilampea. Kyseinen herra on näyttelijänä aivan loistava, eikä lauluääntäkään puutu. Mikosta huokuu yleensä ystävällisyyttä ja jonkinlaista lempeyttä ympärille myös silloin, kun herranen ei edes näyttele - on siis luonnostaan hyvä ihminen! Tottakai myös jumalainen ulkonäkö vaikuttaa siihen, miksi haluan juuri Mikko Leppilammen taiteilluksi. Uskon, että se saisi mut jo piirroksen / maalauksen muodossakin hymyilemään. Linkitän vielä kuvan, josta haluan korostaa sitä, että Mikon arvoituksellinen ja onnellinen hymy sulattaa varmasti sydämen kuin sydämen! Kuva: http://www.bandikauppa.fi/public/pictures/news_pic/mikko_leppilampi_live!_12_medium.jpg
  Jos olet sellainen, että inspiroidut myös musiikista, auttakoon tämä: http://www.youtube.com/watch?v=z2WGq3RF3pk

  Mainostin skabaa omassa blogissani: http://illkeepdreamin.blogspot.com/2012/04/julkimo-skaba-osallistu-ja-voita.html

  ~~
  anniba@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Jensen Ackles! Maailman komein mies. Näyttelee maailman parhaimmassa sarjassa ja laulaa maailman parhaimman pätkän eye of the tigeristä!

  http://www.youtube.com/watch?v=R0Fz_egtEgc < tossa se video!

  http://2sistersblog.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/600full-jensen-ackles.jpg < tätä kuvaa mä oon jumaloinut siitä asti ku oon tienny tän miehen olemassa olosta<3

  johku991@hotmail.com

  ja tietty:
  http://johkiss.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Johnny Depp ehdottomasti!

  Näyttelee hyvin mitä vain ja onnistuu aina näyttämään hyvältä, tätä miestä oon fanittanut tenavasta saakka ja kaikki elokuvatkin on tullut nähtyä.
  Eikä tuon miehen ulkonäössäkään ole moitittavaa. Oma poikaystävä onkin tottunut jo tähän Depp hehkutukseeni viiden vuoden aikana, mutta välillä kyllä saan kuulla asiasta. :D

  http://collider.com/wp-content/uploads/johnny-depp-image1.jpg

  supukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tegoshi Yuya.

  Upea ihminen, upea laulaja. Vienyt puolet mun sydämestäni ja vie paikan lempilaulajanani, esikuvanani ja ihastuksenani. Sen sanat aina saa paremmalle tuulelle, kun se kannustaa ihmisiä tarttumaan unelmiinsa, vaikka ne tuntuiskin mahdottomilta.

  http://i47.tinypic.com/1603hi8.jpg

  ruin@wippies.com

  VastaaPoista
 8. Josh Franceschi

  Julkimoihastukseni, lempibändini vokalisti ja aivan hurjan upea laulaja ja persoona.
  Hän on niin hauska ja niiiin hyvännäköinen! En pistäisi pahakseni jos piirros hänestä koristaisi seinääni :)

  http://weheartit.com/entry/21037371

  hakkaraineniida@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihan arvonta sulla!
  Haluisin että piirtäisit Marilyn Monroen!
  Rakastan leffoja, joissa Marilyn esiintyy. Ne on vaan niin pirteitä ja ihania♥ Mulle tulee oikeesti kylmät väreet ainakun Marilyn laulaa, se on niin ihana nainen. Tosi kaunis 50 luvun leffatähti. Oon ettiny kauan Marilynista kuvaa seinälle, mutta eip' niitä tosin oo näkyny missään joten olis kunnia jos piirtäisit mulle Marilynin ! :)

  tässä kuva ja mustavalkoisena: http://www.google.fi/imgres?start=146&num=10&hl=fi&rlz=1C1ASUT_fiFI465FI465&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=n3Oz7qA_YiTvhM:&imgrefurl=http://pixelcurse.com/digital-art/15-amazingly-realistic-vector-portraits&docid=nIAY-GtASnWkTM&imgurl=http://pixelcurse.com/wp-content/uploads/2011/02/Marilyn_Monroe.jpg&w=590&h=742&ei=B5KfT7-TAeqD4gTIlYGAAw&zoom=1&iact=hc&vpx=1125&vpy=4&dur=5122&hovh=252&hovw=200&tx=137&ty=106&sig=105182198876092504933&page=6&tbnh=130&tbnw=103&ndsp=33&ved=1t:429,r:15,s:146,i:164

  behr.janita@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kiira Korpi

  Mahtava luistelija, olen ihaillut häntä pitkään. Harrastan itsekin kyseistä lajia, joten olisi kiva saada hänestä piirros/maalaus :)

  shinaaa96@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Johanna Tukiainen
  Tukiaisessa olisi musta hyvää haastetta ja itse en osaisi kuvailla päässäni millaiseksi piirrustus edes tulisi. Olisi myös kiva, jos piirtäisit suomalaisesta julkimosta kuvan, kun ne nyt yleensä ei oo niin tunnettuja :D Nii haluisin n'h', miten piirrät sen hiukset! http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/Johanna-Tukiainen.jpg

  katru.mmoi@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Ian Somerhalder
  Ian on ihan super sexy ja näyttelee todella hyvin. Olen ihaillut häntä todella pitkään ja ihailen jatkossakin. Hän näyttelee sarjassa jota rakastan ja on muutenkin vain niin ylivoimaisesti paras. Auttaa luontoa jne.
  http://data.whicdn.com/images/8564498/ian-somerhalder-18_large.jpg?1302098299

  noora-r@windowslive.com

  ++ mainostan blogissani > http://switchblade-babe.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Emma Watson. Omasta mielestäni kaunein näyttelijä johon olen tähän asti törmännyt, vaikka monia leffoja onkin tullut katsottua. Kasvonpiirteet ovat lähestulkoon täydelliset, ja hiukset ovat upeat niin pitkinä kuin lyhyinä. Voisin kuvitella hänen olevan valokuvaajan unelma, monipuolinen ja kaunis, joten miksei hän olisi sitten myös piirtäjän unelma. :> Potter -leffoistahan hän on tutuksi tullut, ja suoriutui niissä roolissaan erittäin hyvin.
  Kuva: http://hiclasswallpapers.com/wp-content/uploads/2012/03/emma-watson-wallpaper.jpg

  pienivarpunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Oliver Sykes! Oliver on tatuointeineen, hiuksineen, kasvoineen ja vaatteineen ihan huipun näköinen mies! Moni ohittaa hänet "ällönä emona", mutta omasta mielestäni Oliverissa on jotain, mikä suurelta osalta miehistä puuttuu. En panisi yhtään pahakseni jos näyttäisin samalta.. :--D Tutuksi on siis tullut Bring Me The Horizonin laulajana, sekä omalla vaatemerkillään, Drop Deadilla.

  Kuva:http://3.bp.blogspot.com/-D-SddL_WWcg/TVg3c0ANfwI/AAAAAAAAAEY/P9Ela4xYWr8/s1600/OLI_SYKES_DROP_DEAD_WALLPAPER_by_xboobfacex.jpg

  axel.eloniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Audrey Tautou, koska tämä on maailman ihanin, koskettavin, kaunein, söpöin sekä loistavin näyttelijä - varsinkin lyhyillä hiuksillaan tämä neitokainen hurmaa mennen, tullen ja palatessa. Sympaattisuutta ei Audreylta myöskään puutu, enkä löydä neitosesta mitään negatiivista!

  worryingkindermuna@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Tää on tosi hauska arvonta!

  Ihan ekana mulle tuli mieleen Abigail Breslin ja nimenomaan tuossa ihanassa roolissaan Little Miss Sunshinessa. http://www.imdb.com/media/rm1779406848/tt0449059

  (email löytyy blogista)

  VastaaPoista
 17. Jensen Ackles, koska tämä komea nuori mies (varmasti monille tuttu Supernaturalista) on aivan loistava näyttelijä ja ihminen muutenkin kokonaisuudessaan :-) Ainakin haastattelujen yms perusteella hän on aivan huippu tyyppi ja niin komeakin että olisi takuulla mukava piirrettävä.
  http://demi.fi/uploads/userImage/5/244105/240206__jensen-ackles-20070830-304555.jpg

  illusiondream@suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Chris Martin. Ihana ääni ja niin sulonen! En tiiä, se on vaa niin awws :-) http://www.google.fi/imgres?um=1&hl=fi&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:fi:official&biw=1600&bih=708&tbm=isch&tbnid=RUZpiwRrWLlxHM:&imgrefurl=http://www.topnews.in/light/chris-martin-reveals-his-secret-10-yr-hearing-torment-251115&docid=6r7FmoDEDoOgYM&imgurl=http://topnews.in/light/files/Chris-Martin_8.jpg&w=330&h=330&ei=iUilT862FunY4QSl2LnRCA&zoom=1&iact=rc&dur=232&sig=107018956668220124824&page=2&tbnh=147&tbnw=147&start=27&ndsp=38&ved=1t:429,r:2,s:27,i:159&tx=52&ty=84 tää kuva on varsin tui. Sellasist kuvist en tykkää mis sil on ne kiharat hiukset ja näyttää vähän höntiltä :-D joo.

  heku-96@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Alizée Jacotey
  Kohtuu vähän esillä ollut laulaja. Mielettömän hyvä esiintyjä (laulaja & tanssia). Tavattoman suloääninen ja kaiken kukkuraksi mielettömän hyvän näköinen ! :)
  Kuva:
  http://www.flickr.com/photos/superiorraw/3062584758/
  Mainostus blogissani:
  http://siqudk0.blogspot.com/2012/05/eilen-oli-niin-ihana-ilma-etta-oli.html
  Sählöposti:
  siqudko@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Eva Longoria!
  Nainen on minun mielestäni yksi maailman kauneimmista, ja hänet on sellaisen palkinnon joskus saanutkin. Eva on myös aivan mahtava näytteliä ja malli.
  Eva on lempinäytteliäni ja esikuvani, olen jo monien vuosien ajan ihaillut Evaa :)

  http://weheartit.com/entry/27519880, tää kuva on tosi upee! 8)

  mainostin http://kukakeksirakkauden.blogspot.com/ ja sähköposti on jennyassdd@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Kim Kardashian!
  Kim on mielestäni maailman kaunein nainen! Hänellä on todella kauniit kasvot ja naisen silmät ovat varsinkin maailman ihanimmat!

  http://weheartit.com/entry/28090115 , tässä kuvassa Kimin silmät ja muutenkin kauneus loistaa parhaiten! :>

  mainostin
  blogi; http://ssupersanni.blogspot.com/
  sähköposti; ssannijjAu@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Hayley Williams
  Haley on niin kaunis ja sillä on tosi kaunis lauluääni ! Haleyn hiuksetkin on todella kivat ja kivan väriset :)

  http://rustnbones.files.wordpress.com/2010/02/hayley-williams-studio-singing.jpg
  http://rustnbones.files.wordpress.com/2010/02/haylley-williams-screaming.jpp

  Siinä kaks kivaa kuvaa :p

  sähköposti: roosa_198@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Tina Turner, sillä hän on oma idolini ja ihailen häntä monessa asiassa. Hänellä on ollut erittäin pitkä ura musiikin parissa ja aina kun kuuntelen Tinan biiseja ja laulua jokin sisälläni naksahtaa. Hänen äänessään on jotain niin ihmeellistä, mutta en osaa sanoin sanoa mikä. Sitä ei voi sanoin kuvailla. Ja vielä 70 vuotiaana hän näytti vähintään yhtä hyvältä kuin beyonce esiinnyttyään hänen kanssaan.

  http://laurennapier.com/wp-content/uploads/2011/02/tinaturner-.jpg

  Sähköposti: mannila2008@hotmail.com

  Olisi aivan mahtavaa jos saisit toteutettua tuon kyseisen kuvan! :-)

  VastaaPoista
 25. ööömm.. Eminem! sen takia, koska hän on hyvä räppääjä ja hänellä on monia hyviä biisejä. Hän on hyvä esimerkki siitä, että vaikka ei olekkaan aina paljon rahaa niin silti voi pärjätä elämässä. Kaikki kuvat kelpaavat, mutta tämä on hyvä kuva http://www.nrgm.fi/wp-content/uploads/2011/08/Eminem.jpg :))

  s-posti: saraanniina@hotmail.com
  toivon että piirtäisit minulle tuon kuvan ;)))

  VastaaPoista
 26. ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT! ARVONNAN TULOKSEN ILMOITAN HUOMENNA BLOGIASSA. :)

  VastaaPoista