Portfolio
Portfolion veriso  on 8.8.2012.
4 kommenttia:

 1. Tää vetää jo aika sanattomaksi. :o Miten kukaan oikeasti voi olla noin lahjakas?! Tyttö, sun työt on ihan superupeita!! (B

  VastaaPoista
 2. Moi! Aion heittää anonyyminä ihmisenä puskista nyt tälläsen asian: Mitä aiot tehdä lukion jälkeen? Tuli nimittäin graafisen suunnittelun opiskelijana sun blogia selaillessa mieleen, että graafinen ala vois olla sun juttu! Lupaa, että harkitset.

  Sun työt on oikein kehityskelpoisia, ja ois varmasti hyvä lähtökohta tuleville opiskeluille, joiden avulla saisit piirustus- ja tietoteknistä osaamista lisää.

  Herranjumala, kuulostan joltain ammatinvalintaämmältä :'---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei haittaa vaikka kuulostitki ammatinvalintaämmältä :D

   Graafiselle suunnittelulle oon aina enemmän ja vähemmän haikaillut, mutta käytännöllisyys iskee siinä vaiheessa päähän. Tahdon ammatin josta saa varmasti töitä ja nautin erilaisten ihmisryhmien kanssa olemisesta joten meinaan hakea sosionomiksi. Kyllä se graafinen alakin edelleen mielessä kummittelee! :)

   Poista
 3. Mielettömän hienoja töitä sulla! Piirrän ja maalaan itekin, ja satun olemaan kaimasi :D opiskelen vaatetusartesaaniksi, mutta silti haluaisin ammatin jossa saisin taiteilla...

  VastaaPoista