sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Omenankukka, öljyvärimaalaus


Elämäni ensimmäinen öljyvärityö on kehyksiä ja ripustusta vaille valmis! Täähän on miun äitin joululahja.. eh. Mutta kyllä siitä tuli valmis vaikka vähän jälkikäteen. Uusi öljyvärityö inspiroi jo täysillä, mutta se saa odottaa ensisyksyä.

Päässä pyörivät historjan tehtävät/esseet ja tatska jonka lupauduin piirtämään. Oon saanu siihen tatskaan vähän ohjeita ja ideoitakin alkaa tulla mutta silti en saa mitään paperille ja se jos mikä on ahistavaa. Tosin kaikenlaista uutta oon töherrelly hissanvihkoon ja muualle.. Jospa tänäiltana  saisin jo jotain oikeestikki aikaseks.

12 kommenttia:

 1. Toi on sun ensimmäinen öljyvärityö ikinä?? O__O Upea, oikeasti älyttömän hieno! Samaten tuo bad hair day -työ näyttää siltä et siitä tulee jotain todella hienoa. Jään todellakin seuraamaan ja liityn lukijaksi kunhan saan oman blogger-tilini toimimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ensimmäinen, voin vaikka vannoa etten ole ennen tuota työtä koskenu öljyväreihin! bad hair day-työstä ei vielä tiiä mitä siitä tullee, mutta kiitos kannustuksesta. On mahtavaa saada sinusakin lukija. :)

   Poista
 2. U-P-E-A!!!!! Osaisimpa maalata tollee!!:)

  www.karoliinannn.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. wou iha sairaan hieno tuo maalaus :)

  http://tainas-lifestyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Hieno työ! minäkin tykkään maalata tauluja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maalaamine on ihanan rauhottavaa... paitsi sillon ku kokee luomisen tuskaa :D

   Poista
 5. kyl on nätti maalaus, selkeesti löytyy taitoo! oon kade! :D

  VastaaPoista
 6. vautsi mikä maalaus :o

  http://jasnim.blogspot.com/

  VastaaPoista