perjantai 30. maaliskuuta 2012

lovelovelove

Voisin postailla niin miljoonasta asiasta tänää mutta jos yritän karsii pariin aiheeseen!

Löysin tiistaina koulun seinältä mainoksen jossa mainostettii http://www.nuorisovaihto.fi/ sivustoa. Siellä hetken seikkailtuani tajusin että mie voisin lähtee Au Pairiksi Eurooppaan jo lukio 2 ja 3 välisenä kesänä! Miltäs kuulostas esimerkiks 3kuukautta Irlannissa, hoitamassa lapsia. No ainakin miun korvaan kuulostaa täydelliselle ! Ootan niin että tuo oikeesti tapahtus!
Nyt kesällä vietän 3vk kielimatkalla, jos sen jälkeisenä kesänä au pairiks ja sitten reilaama. lovelovelove tuo idea. Rahaa vaa menee sairaasti mut sitävarten oon tehny kesätöitä ja säästäny sieltä kaikki rahat ja suunnittelen hakevani iltatöitäkin ens vuodeks ja sen jälkeiseks.

Rakastan lapsosia ja eilen sain olla ihanien ala-asteelaisten kanssa kerhoilemassa, siellä on aina ihana huomata kuin vilpittömästi hyö viel kertoo ajatuksistaan ja jutuistaan. Tytöt tekivät miulle kanssa sellasen kunnon inkkarikampauksen sulilla mutta ne kuvat on liian järkyttävää materiaalia. :D

Tänää sitten koulussa oli ihan perinteistä! Tosin illalla näin murua ja huomenna toista pitkästä aikaa mikä on todella jees!

Menneinä viikkoina minuu on inspiroinu Romeo ja Julia näytelmäkirja. Se oli suomennettu vuonna 55, joten kielikin oli sen mukasta. Tykkäsin valtaisasti siitä lähes runomuotoisuudesta ja ite legendagin toki. 
Kaks perhettä, yht' arvokasta ihan,
Veronan kaupungissa kumpikin,nous uuteen kiistaan vuoksi vanhan vihan,veriinsä naapuri löi naapurin.Kaks rakastvaista, kovan onnen lasta,sylissä syntyi vihan vimmaamain;poloisten nuorten kurja kuolo vastavei hautaan sukuriidat vanhempain.Tuo lempi, tuskaan tuomittu ja turmaan,ja isän raivo, kauan kestänyt,
mi saattoi lauhtua vain lasten surmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti