lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kummin kulta


Kummipojalleni 1v synttärilahjaksi! Miulla on ehkä maailman ihanin ja suurihymyisin kummipoika koskaan. Lovelovelove! Työhön meni yllättävän vähän aikaa, pelottavan vähän, joten lisää tullee, taijan haluta omallekki seinälle murusta kuvan... hmmmmmm ! Mutta sitä ennen on edelleeen kisa

HUOMIO who will be winner?  


käynnissä. Sinne siis äänestämään ne ketkä ei ole sitä vielä tehneet. Äänestyspaikalle pääsette kisan otsikossa olevassa linkissä. Sieltä lyötyy muutakin infoa kisaa varten. Kiitos ja kumarrus jokaisesta äänestä!

12 kommenttia:

  1. WAU ! oot tosi hyvä piirtää ja sun blogi on tosi ihana :)

    VastaaPoista
  2. Hienosti piirrät, mut annan vinkin; Osta tasaista paperia. Tuo paperi näyttää pastelliliiduille tarkoitetulta epätasaiselta paperilta (pastelli pysyy paremmin tuommoisella) eikä tuommoisella paperilla lyijykynä/hiili, kummalla oletkaan ko. kuvan piirtänyt, pääse oikeuksiinsa. Mut hieno on kuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Tuo on vesiväripaperia :D on miulla iha piirustuslehtiöitäki mut tuo kuuluu miun "tyyliin", tuo antaa lisävaikeutta piirtää. Ihanaa saaha kerranki ees vähän kritiikillistä kommenttia tänne blogiinki, eikä vaan nuoleskeluu XD Vaik onha neki jees mut :D

      Poista
  3. oi kun sulonen :) hyvin onnistunut kuva! enemmän kontassia vois kyllä tuohon sopia... mutta kiva kun tuossa näkyy kynän jälki että ei oo sitä mitenkään häivytetty kokonaan poissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä pointtia on ees tehä lyikkäritöitä jos lyikkärin jälen häivyttää kokonaan? :D (oon saanu tarpeekseen kommenteista mis rososuutta ja kynänjälkee kehotetaa poistamaa) Kiitokset kommentista! :)

      Poista
  4. Hieno! Kun katsoo noita aiempia kuvia, niin huomaa että joka piirroksesta sitä vaan kehittyy! :) Taitava oot, mäkin tykkään tästä kynänjäljestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta ! :)) se on iha positiivista jos kehitystä tapahtuu :D

      Poista
  5. Oot pikkusen hyvä piirtämää!:o

    VastaaPoista