lauantai 22. syyskuuta 2012

Onnellinen bloggaaja


Viikko takaperin ostetusta kankaasta taiteilin tänään huivin ja pipon! Ja pipoon tupsun! Oli muuten ihanaa 4 vuoden tauon jälkeen ommella ompelukoneella, niinku oikeesti ommella. Hih! Ihana tapa alottaa aamu ja nautiskella pienistä asioista.

Viikon ehdoton kohokohta oli pianotunti, odoton läksytystä ja moitintaa etten ole edistynyt tarpeeksi välivuosieni aikana, mutta opettaja kehuikin ja suurempia väärinoppimisiakaan ei oo kuulema tullu, jeejee! Nyt harjottelen überisti ens viikolle läksyä, sain tunnilla pidätellä kyyneliä kun opettaja soitti miun suosikkikappaletta pianolla... <3

Tein muuten omaan huoneeseen taiteilijanurkkauksen. Siis siivosin pöydältä valtavat kasat monisteita ja muita papereita pois ja laitoin tilalle taiteilijatavarat.

Koulussa ei juuri muusta puhuta kuin vanhojentansseista ja koeruuhkasta. Kohta vaihtuu onneksi jakso ja hellittää kokeet, voin kuvitella vaan että kuinka paljon sillon ruvetaan puhumaan vanhoista kun se kurssikin alkaa.
Kuvistunneilla teen INTIA- animaatiota, suurensuuri projekti on siinä mutta toivon että valmistuu ajoissa ja laitan sen sitten tännekkin näytille. Rakastan Intian värimaailmaa, kulttuuria ja arvojakin (omalta osaltaan).

Ja niin! Psykologian tunneilla me pidetään unipäiväkirjaa ja muutenkin puhutaan unista, hih, siitä mie tykkään! Illan nautiskelen psykologian kirjan ääressä.

Pipo- ja huiviprojektista lisää ens viikolla veikkaan.

6 kommenttia:

 1. hahah haastoin siut ;DDD
  http://murunroope.blogspot.fi/2012/09/hollailya.html

  VastaaPoista
 2. Oikein kivannäkönen blogi sulla. :) Neutraalit värit ja selkeet tekstit + kuvat. Ainut mitä vähän vaihtaisin ois ehkä tää blogin leveys vähän isommaks niin ei olis niin ahtaassa nämä tekstit sun muut. :) Voi toki olla, että se johtuu ihan mun näytöstäkin :D

  http://merppaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. tuntuu että oikeen yrittämällä yrität olla eriNlainen täällä, vähän teennäistä toi höpinä taiteilijasta yms.. muuten iha kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaa kun jaat mielipitees tällein randomisti ! :)

   Poista