maanantai 17. syyskuuta 2012

Jypinkylän kuulumisetKierrätyskeskukselta ostin 26 postikorttia 5 eurolla ja tuossa yläpuolella ovat suosikkini. Ostin myös sieltä äidilleni 50v syntymäpäivälahjan, pelikortit, humiseva harju-pokkarin, kirjekuoria ja paljon muuta krääsää. Se on yksi suosikki ostospaikoistani. Tottakai ostin sitten myös perinteisesti vaatteita, kynslakkoja ja semmosia.

Käytiin myös kattomassa Magic Mike ja oli hyvä! Kielimatkakaveriakin nähtiin ja muita vanhoja tuttavuuksia. Niin ja arnolds, amarillo, coffee house ja muut vastaavat käytiin tottakai kanssa katsastamassa kun ei meiltä sellaisia löydy, vaikka en niitä oikeastaan kaipaakkaan.

Jyväskylän eurokangas oli kaikin puolin pettymys, (Lukekaa lisää Suunnitteilla: Wanhat 2013 osiosta) mutta löysin sieltä sentään ihanan trikoo kankaan! (alla) Ja samantien syntyi idea mitä tästä teen, arvaatteko te mitä tästä tulee?


Blogi on nyt myös virallisesti liitetty blogloviniin! Jos tahdotte sen liittyvän vielä muuallekkin niin toivokaa, katson mitä voin asialle tehdä ja kuinka nopeasti. 

Seuraavat 3 viikkoa pitäs painaa taas täysille eteenpäin. Sitten vaihtuu jakso ja helpottuu, ku oiski. Mietin etten ois voinu enää autokouluu huonompaa aikaa alottaa. On KIIRE. Samalla kaikki muu päälle. Ja en raaski jättää blogia tai muita harrastuksia vähemmälle. Pakko jättää elävän mallin piirustus pois. Nyyhkis. Mutta saanen ilokseni ilmoittaa että ensi keväänä miulle on kursseja täynnä jo 80 eli ei tarvia perjaatteessa kolmosella olla muuten koulussa kun äidinkielen pakollisella kurssilla. Ehheh!
Sitten on aikaa höntsäillä. Eiku lukee kirjotuksii ja pääsykokeisii. Eiku. Nii. Eiku.

2 kommenttia: