keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Juliste viimemetreillä!


Juliste on koulussa jo viimemetreillä. Sabluunat ovat valmiit ja niitä on testattu, kuvat on paikoillaan liimausta (ja viimeistely silppuumista) vaille valmiita. Olen ihan kympillä innoissani! Jos saisitte jo ensiviikon loppupuolella nähdä valmiin työn? 
Vähän kantaanottavampaa matskua siis tulossa, lähinnä siksi että kaikki 'pienet' 7-luokkalaiset ovat toistensa kopioita, toiset vaan yrittävät olla vanhempia kuin toiset. Kukaan ei syystä tai toisesta uskalla näyttää tai olla oma itsensä. Koulua on kuitenkin ollu tässä jo aika kauan ja kun ikäluokkaa -99 kävelee vastaan tulee jatkuvasti uusia kasvoja joita en muista koskaan nähneeni.
En siis sinäänsä halua morkata muotia, tosin vihaan sitä kuinka se talloo joidenkin ihmisten itsetuntoa.

Ps. Lähden suomen matkailemaan huomenna, joten maanantaina varmaankin palaillaan asiaan! Jos kirppareilta, antikvariaateista, kangaskaupasta ja kirjakaupasta löytäisin kaikkea ihanaa mistä teillekkin kertoa!

2 kommenttia:

 1. Seiskaluokkalaisten pienuus ärsyttää mussa. Ne näyttää ihan kolmosluokkalaisilta! :D Mutta tosi harva usaltaa seiskalla olla sellainen kuin on, ne on muutenkin tosi sekaisin kaikesta koska maailma alkaa oikeasti iskeä päälle. Kun ne siitä kasvaa... :)
  Juliste näyttää jo törkeen hyvältä! Mullistavaa matkaa. :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seiskat luulee olevansa suuria ja samalla ne on niin pieniä! Siitä ne onneks kasvaa.. :D

   En tiiä onko niin mullistava matka mutta ainakin kaikkea ihanaa on tarttunu mukaan ja sitäkin parempaa seuraa on ollu! :)

   Poista