maanantai 3. syyskuuta 2012

Millon tuli syyskuu?

Syyskuu tuo tullessaan koeruuhkan, nahkiaiset, autokoulun, kansalaisopiston kurssit, Jyväskylä reissun, deadlineja ja elävän mallin piirustusta. Sitten vaihtuuki jo jakso ja pitäs jaksaa panostaa ihan täysille kouluun - yhteiskuntaoppii ja historjaan. Ahdistaako - no ei tietänkään! JepJep.

Tekis mieli kertoa jotain jännää ja nasakkaa mutta eipä tuu kertakaikkiaan mitään mieleen. Rakastan meijän psykologiantunteja. Ja villapaitoja ja miun maailman paras ystävä kahvikuppia. Naurua ja todellisia ystäviä. 
Kesästä jäi käteen Malta, uusia ystäviä, rusketusraitoja, muistoja, ikävä ja omalla laillaan rohkeutta. Rakastuin tanssimiseen ja lämpimiin kesäöihin. Nautin uusiin ihmisiin tutustumisesta.
Toteutumattomia suunnitelmia: valvoa koko yö, leikkiä loputtomasti kummipojan kanssa, kuntoilla, uida järvessä, istua turhanpanttina puiston penkeillä... olla tekemättä mitään - sitäkään en tehnyt !
Opin kuitenkin syömään kaurapuuroa ja tonnikalaa, mikä ihmeellisintä; juomaan kahvia. Ja kyllä ystävät rakkaat luitte oikein.  Haikeilen jo nyt että kohta lukio on loppu. Voisin olla ikuisesti lukiolainen, tai edes opiskelija. Onko miun pakko joskus päättää mitä teen _aikuisena_? Kasvanko miekin joskus isoks? Jälkimmäisestä ei tarvii kantaa huolta, oon ikuisesti 160cm, tai ehkä metri 162cm jos hurjaks menee.

Laiska töitään luettelee ni jospas kertoisin sitten vähän mitä kuvis kurssi 3.lla ollaan tehty, 
niinku eilen lupailin.
Sitten kun nämä työt ovat valmiit... ehhhe eli ei koskaan..? Niin rupeamme tekemään johonkin kaukaiseen kulttuuriin liityvää ilmeisesti aika vapaata työtä. Mie NIIN haluisin tehä ehkä Intiasta. Tai jostain muusta eksoottisesta.  Katellaa katellaa. Nää eka valmiiks ni sitten! Ja kans sen videon tekoo ootan, miulla on jo tausta'musiikki' valmiina kun kaverit räppää erästä runoa... äikäntuntien satoa! 

Työ 1 - 1 kuva, 2 kuvatekstiä, viimeistelemätön. Ekan kuva on tarkoitus olla peurs kuva rakastuneesta parista nuotion äärellä. Suurempi rajaus osoittaakin että kyseessä on kauhuelokuvan mainos. Tekstiä en ole vielä työhön tehnyt ja joitan kohtia pitää vielä parannella ja suunnitella tarkemmin... hmmm....

Työ 2 - Sarjakuva "ryhmätyö" Valmis, kuvat 1, 3 ja 5 ovat omapiirtämiä.

Työ 3 - Juliste Tilanne on tällä hetkellä tämä. Vielä keräilen kuvia ja pitää tehdä sabluuna ja sitten vaa kokoamaan!2 kommenttia: