tiistai 11. syyskuuta 2012

lorurasia


Haluaako joku helppoja kivoja ja hyviä sekä suomenkielisiä origamiohjeita? Täältä tulee jos kiinnostaa, vaikka videonkin kanssa jo pyydetään. Ja niin saa toivoa kanssa että millaisia origamijuttuja, ainakin 'lintuhimmelin' ohje  tulee vaikkette tahtoisikaan. Joku muukin on täällä törmännyt 'lintuhimmeliin' jo aikaisemmin?

5 kommenttia:

  1. Joo origamiohjeita! Ja paljon! Video olisi kätevä ja selventäisi asiaa ehkä enemmänkin kuin pelkät kuvat. En tietääkseni ole lintuhimmeleihin törmännyt, mutta kaikenlaisia eläinorigameja olisi kiva oppia. Fisuja ja kilppareita. Onko sellasia edes olemassa? :D Oon pitkään suunnitellut väsääväni paljon lintuorigameja ja ripustavani ne huoneen kattoon mutta.. ohjeet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohjeet tulee kohan kotiudun (siis lintuhimmeliin, melkeimpä sama asia kuin kattoon ripustaisi, näät sitten) ja vähän kokeilen! On noita origameja varmaan kaikenlaisia, voin etsiä ja tehdä kunnollisia ohjeita kunhan vaan kerkiän. :)

      Poista
    2. se lintuhimmeli jonka tuun tekemään menee vähän samaan kategoriaan kuin http://vi.sualize.us/origami_mobile_unique_whitepurple_hand_painted_birds_home_decor_bird_mobile_cranes_toth_picture_v27G.html

      paitsi että täysin omaan tyyliini! ja omaan huoneeseeni sopivaksi... :D

      Poista
    3. OOO! siitä tulee varmasti hieno. :D Odotellaan..

      Poista