tiistai 21. elokuuta 2012

pöllönpää luvassa
Koulussa kuvis kurssi 3 aiheena on 'media', joten tehään siellä videoita, sarjakuvia, valokuvataan ja käytetään esim mainoskuvia hyväksi ja harjoitellaan kuvamanipulaatiota. Videot on miun juttu, tykkään tehä niitä mielettömästi vaikkakin vasta harjoittelen!

Seuraavaksi tehään siellä tunneilla sarjakuva, mutta ei ihan perinteisesti. Ensin aloitan sen itse, sen jälkeen annan sen seuraavalle jonka tehtävä on matkia jälkeäni ja keksiä sarjakuvalle jatkoa. Sitten työ palautuu minulle ja teen kuvan nro 3 sarjakuvaan, sitten luovutan sen taas uudelle piirtäjälle jonka jälkeen se palaa minulle lopetettavaksi. 

Hahmoikseni päätin ottaa v******tuneet pöllöt! Niitä tulee okselle istumaan vierekkäin varmaankin 3 ja katellaan sitten mihin suuntaan sarjakuva lähtee muokkaantumaan... näätte sen kyllä. Yllä olevalla videolla näätte kun piirrän yhden kyseisistä pöllöistä, toivottavasti tykkäätte!

Ps. onpa harvinaisen raivostuttavaa ladata bloggeriin videoita. On puolessa välissä ja aikaa menny vartti. Dänks blogger, en haluukkaa tehä tänää muuta kun ootella...

6 kommenttia:

 1. tyksin tuost videost! ja tietty pöllöstki :D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kivalta kuviksen kurssilta! :D Mein kuvisope on niin.... ylirento että antaa tehtävämonisteen ja ilmoittaa päivän jolloin valmiit työt tulee palauttaa. No lessons, no teaching.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PÖH! eihän se mitään opetusta ole! vaatikaa tunnitt ja kunnon opetusta, meillä on tuota luokkaa kurssin itsenäinen suoritus ja sillonkin on useita pakollisia tapaamisia... (testattu on kuvis 2 kurssilla)

   Toisaalta se on ihan kivaaki värkätä töitä kotona omalla tahillaan, tunnilla pitää kuitenki jotenki pysyy muitten kanssa samassa tahissa.

   Meinasitko sie suorittaa kuviksen lukiodiblomin?

   Poista
 3. pakko kysyä, että millä otat tuota videota ? :) tai kun mietin että voisin oman blogin puolelle laittaa joskus tässä videon kun piirrän, niin aattelin että kuinka vaikeeta se on, tai onnistuuko ollenkaan jos ainoa videomahdollisuus on iphonella videointi ? meidän kummassakaan kamerassa ei oo videotoimintoa ollenkaan.

  ja tähän samaan kommenttiin vielä lisään että nuo sun teokset uusimmissa postauksissa on ihan upeita, mielettömän kauniita, vau ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videoin ihan sonyn 'uutukaisella' videokameralla, mutta kokeile, se on se helpoin konsti. Nettiin lataaminen vaan tuhoaa laadun kovin herkkään.
   Kiitän :)

   Poista