maanantai 27. elokuuta 2012

Pannualunen


Sitävarten kun sitten joskus muutan kotoa pois olen keräillyt lähinnä keittiö- ja makuuhuone juttuja. Keittiötarvikkeita vain vihreän sävyissä syystä tai toisesta. Viime jouluna sain äidiltä joululahjaksi (mm.) kuvassakin olevat ihanat riiminkan patalapun ja -kintaan.
Innostuin tuunaamaan ja silppusin työpaitani 'langaksi' ja virkkasin itelleni patalapun (niitä on tulossa vielä ainakin 3 lisää) ja sain inspiraation riiminkan kuviosta joten virkkasin tuollasia 'kukkia'. En ollu virkannu varmaan ala-asteen jälkeen joten ihan tyytyväinen oon jälkeen!

Muita jänniä juttuja: ilmottauduin tänään autokouluun. Ja vois sanoo et hirvittää et miut päästetää kohta auton rattiin... Kai tässä oikeesti kohta muuttuu aikuiseksi. Vaik tän jo jouduin huomaamaan kesällä kun entisen suosikkikirjani (Tuija Lehtisen ikkunaprinsessa, Marja-Leena Tiaisen Rakas mikael... yms) tuntuivat kuin lasten satukirjoilta. Ainoat kirjat jota jaksoin lukea olivat tyttö ja helmikorvakoru sekä humiseva harju.

Ajatukset harhailee lähinnä vanhojen tanssien ja Jyväskylä reissun välillä. Kalenteri on lähestulkoon umpitäynnä jouluun asti. Sitä ennen pitäisi saada noin 1 000 000 000 asiaa valmiiks. Iha kevyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti