sunnuntai 5. elokuuta 2012

ah! niin ihana 50-luku


Jos voisin valita millä menneellä vuosikymmenellä eläisin,valintani olisi 1950 - luku! Ja jossain keski / etelä euroopassa... tai sit en. Mutta jokatapauksessa pidän mielettömästi 50 luvun kuvista ja muodista.

Haaveilen siitä kun sitten jokupäivä muutan kotoa pois että keittiöni täyttyisi pienistä postikortin kokoisista maalauksista joissa on  50 luvun naisia nasakoiden tekstien säestyksellä kuten kuvassa, tosin tahdon ne maalattuina.

Aikaa käytin naiseen hassun tunnin jos sitäkään joten laatu, eh! Tekstiin vierähti toinen tunti koska tein sen käsin sabluunalla ja itse asiassa työ on kuvassa luonnollisessa koossa joten voitte kuvitella sitä väkerryksen määrää joka noissa kirjaimissa oli.

En malta odottaa että pääsen koulun penkille takaisin. Sitä ennen viimeistelen Johnny Depp työn ja kun 60 lukijaa pyörähtää plakkariin niin uusi skaba taas käynnistyy niinkun olen lupaillut. Huomisen pyhitän ekaks jätskipallojen pyörittelylle, sen jälkeen mopoilulle Sartsan kanssa ja illan panostan blogiin! Haluan nuo välisivut kuntoon ja mielipidekirjoitustakin kehiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti