lauantai 11. elokuuta 2012

arpajaiset ois täällä taas


Kuten jokainen joka tätä bogia on seurannut huomaa että ulkoasu on saanut aika radikaalin muutoksen! Muitakin muutoksia on. Saanen esitellä finger{p}rints on uusi ja uutikainen bloginimi! Osoite pysyy kuitenkin ennallaan. 80 postauksen, 60 lukijan ja 10000 vierailijan rajat hipovat uskomattoman lähellä rajaansa ja kommenttejakin on kertynyt hyvän matkaa yli 200. Kaiken tämän kunniaksi järjestän blogikaverini kanssa pika-arvonnan! 

Arvomme siis 2 pakettia matkaan sunnuntaina 19.8.2012, KLO 21.00. Paketin sisältä löytyy ainakin toinen yllä olevista koruista ja muuta pientä krääsää!

Osallistut näin. Kommentoi tähän postaukseen 1. Kummasta korusta pidät enemmän ja miksi? 2. Mitä pidät tästä blogista ja kuinka voisimme parantaa? 3. Mikä on parasta syksyssä? ja loppuun sähköpostiosote että saan sinuun ehteyttä olettaen että arpaonni osuu kohdalleen. :) 


UNOHDIN ! Korvikset on 1mm venytys korut, menee suoraan tavallistenki korujen jäljiltä, ei oo uottanu ainakaan miulla minkään laista ongelmaa.

24 kommenttia:

  1. 1. Pidän enemmän enter-korusta, koska se on jollain tapaa näyttävämpi ja helpompi yhdistellä vaatteisiin. Lisäks mulla on todella suuri rakkaussuhde kaulakoruihin, haha.
    2. Tykkäsin tästä sun blogista tosi paljon! Kaikki sun tekeleet on ihan uskomattoman hienoja ja kirjotat ihanan tunteella. En itseasiassa löytänyt yhtään kritisoitavaa, jäin lukijaksikin!
    3. Parasta syksyssä on ehdottomasti kauniit ja viileät illat, on ihana fiilis kävellä ulkona, kun on niin tummaa ja sinistä, muttei silti liian pimeää. Syksy tuo mukanaan sellasen ihanan tunnelman.

    iina.niemela@luukku.com

    VastaaPoista
  2. 1) Noi korvikset on aivan ihanat! Tykkään sellaisista huomiota herättävistä jutuista. (: 2.) Blogi on tosi kiva. Voisin liittyä vaikka lukijaks!(: 3) Syksyssä on parasta lehdet,sitä mukaan kauniit maisemat. Syksyllä on tosi kiva olla ulkona kuvailemassa!(: 4. ellueatsyou@gmail.com

    VastaaPoista
  3. 1. Kaulakoru on jotenkin nätimpi ja olen muutenkin enemmän kaula- kuin korvakorujen käyttäjä.
    2. Blogi on ihana, ulkoasusta tykkään varsinkin. Tämä on tällainen ihanan selkeä. Banneri on kaunis ja sopii hyvin tunnelmaan. Parannusehdotuksena se, että teksti saisi olla ihan aavistuksen tummempaa. :)
    3. Syksyssä rakastan puiden värikirjoa ja sitä, kuinka ilma viilenee ja alkaa tuoksumaan menneeltä kesältä.
    4. camppu.c@gmail.com

    VastaaPoista
  4. 1. Kummasta korusta pidät enemmän ja miksi? kaulakorusta:) se on vaan tosi sulonen ja ihana! 2. Mitä pidät tästä blogista ja kuinka voisimme parantaa? no heti ku nyt eka tulin tänne niin tykkäsin heti tästä! jään lukemaan:) 3. Mikä on parasta syksyssä? kaikki ne huivit ja villapaidat ♥ annijuuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. 1. hmm molemmat on ihania, mutta ehkä korvikset koska mulla ei oo paljon tollasia roikkuvia :)
    2. en kyllä nyt löydä mitää kritisoitavaa :)
    3. karozeewa@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. tosi upee blogi! Erottuu joukosta ja banneri on hieno ja siihen on näköjään aika paljon ajatusta ja aikaa käytetty!! ++ hienot nuo korut!

    VastaaPoista
  7. 1. Kaulakoru. Molemmat yksinkertaisen kauniita, mutta kaulakorua tulisi ehkä käytettyä enemmän kuin roikkuvia korviksia.
    2. Seurailen tätä blogia kivojen piirustus- ja askartelupostauksien vuoksi. En nyt näin flunssaisena ja kuumeisena keksi mitään parannettavaa.
    3. Voi käyttää vaatteita taas vähän monipuolisemmin, kun ilmat viilenevät. Kesätyöt loppuvat. :D Lisää marjoja kypsyy ja pääsee sienestämäänkin. Kynttilöiden polttaminen, kuuman teen juominen ja kirjeen kirjoittaminen sateisena, syksyisenä iltana on ihanaa.
    ivylilycrafts@gmail.com

    VastaaPoista
  8. 1. tykkään enemmän kaulakorusta, koska se on niin suloinen ja rakastan kaulakoruja ♥
    2. tää teijän blogi on miun mielestä tosi ihana ja kiinnostava ! :)
    3. syksyssä parasta on se ku saa käyttää kaikkii ylipaksui villapaitoi ja ku puitten lehdet on yli ihanan väriset ♥ c:
    vesikko.kiia@gmail.com

    VastaaPoista
  9. 1. Tykkään enemmän tosta kaulakorusta, koska se on enemmän minuntyylinen ja ihanan yksinkertainen !:)
    2.Itse kyllästyin valkoiseen taustaan, koska se oli nii yksinkertanen, mutta tähän loistavuutta tuo erilainen banneri !:)
    3.Parasta on ilta/iltayölenkit syksyisessä maisemassa, plussaa on jos on hyvät musiikit ja vettä sataa <3
    siqudko@hotmail.fi

    VastaaPoista
  10. 1. Tykkään kaulakorusta ja syyt ovat hyvin käytännölliset: Käytän enemmän kaulakoruja kuin korviksia ja mulla on venytys toisessa korvassa. Kaulakorut on mulla todellisessa hyötykäytössä! :)
    2. Kun avasin blogin ja näin bannerin mietein vaan että "jes! tää ei ole lifestyle-blogi!" :D Oon taide-ihminen ja tykkään katella toisten piirrustuksia ym. tuunauksia, ne inspiroi mua tekeen käsilläni. Valkonen on hyvä taustaksi koska kuvat on värikkäitä ja monipuolisia.
    3. Syksyssä on paljon kivaa: kynttilät, leffaillat, sade, tähdet, kaakao, neulominen ja villapaidat + synttärit. Kaikki tuntuu syksyllä niin tunnelmalliselta ja uudelta!

    anni-makela@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. 1. Kaulakoru, koskapati se on omaperänen ja miusta ihana uus idea!<3 2. Uus ulkoasu on hieno ja sopii just hyvin teille. On aina kiva käyä kattoo mitä uusii juttui ootta keksiny. Kuvat on kanssa hyvä laatusia ja tietty, Jenni oot hirmusen taitava taiteilija! 3. Syksyssä on parasta... alku syksystä sateen tuoksu, kesän kaihoisa muistelu, ruskan värien saapuminen ja tietty ens kesän odotus jo valmiiks ;D
    -HELUNA

    VastaaPoista
  12. 1. Kaulakoru, koska en kauheesti tykkään noista roikkuvista korviksista. 2. Ulkoasu on tosi kiva, ja kiva idea!! :-) Vois ehkä parantaa hmm.. muokkaamalla joitain html koodeja :) 3. Syksyssä on parasta mun ja monen kaverin synttärit !:-)

    emmppyy@hotmail.com

    http://emmppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. 1.Pidän Enter kaulakorusta sillä se on näyttävä ja kkivempi kuin korvikset :-)
    2.Ulkoasu on todella hieno ja banneri varsinkin !
    3.Sateet ja pimeys jolloin katuvalot vain loistavat :)

    esqq@suomi24.fi

    esminn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. 1) Noi kumpiki on tosi ihania, korvikset on kuitenki kivemmat kun en oikeen kaulakoruja pidä, ja oon halunnut ton tyylisiä pitkään. (:
    2. Tää ulkoasu on mahtava ja toimii hyvin, ja kirjotustyyli on kivaa, liityin äsken vast lukijaks mut voin sanoo jo että tykkään! Parannettavaa en oikeastaan löydä. (:
    3. Mun mielestä parasta on ku koulut alkaa ja VPK alkaa. On myös jees että ilmat viilenee.

    Ja sposti on napppis4@hotmail.com

    http://bbuildingfotthefuture.blogspot.fi/ jja blogi :D

    VastaaPoista
  15. Ihana banneri ja hienoja koruja !

    VastaaPoista
  16. 1. Pidän enemmän kaulakorusta, korviksia harvemmin tulee käytettyä :-)
    2. Tykkään ulkoasusta ja kirjoitustyylistänne.
    3 Ehdottomasti värit ja lämpimät neuleet!

    VastaaPoista
  17. ja vielä sposti: emppumoi@windowslive.com

    VastaaPoista
  18. 1. Tykkään enenmmän korviksista, koska ne on tyylikkäät ja hauskat,kun taas tuo kaulakoru näyttää aika wanna be -gangstalta :D
    2. Blogi on hyvä, rento ja selkeä, ehkä minun makuuni vähän väritön.
    3. Syksyssä on parasta raikkaus ja ne upeat värit!

    limppu.livari(ät)hotmail.fi :)
    Blogini: http://synteettinensivellin.blogspot.fi

    VastaaPoista
  19. 1. Pidän enemmän kaulakorusta, koska se on jollain tapaa sirompi ja helpommin yhdisteltävissä. Ja lisäks mulla on korviksia jo vaikka kuinka paljon, mutta kaulakoruista oon alkanut tykätä vasta nyt.
    2. Blogin ulkoasu on kivan selkeä, banneri on kuitenkin kiva ja se jää mieleen. Tekstit on sujuvia ja postauksien aiheet mielenkiintoisia ja monipuolisia. Jos nyt jotain parannettavaa pitää sanoa niin otsikko isolla + otsikon&päivämäärän vois keskittää.
    3. Syksyssä on parasta kaakao, kävelyt, retket metsään, sadetakit/kumpparit, värit, ruska, muuttolinnut ja se tunnelma, kun voi vaan käpertyä peiton alle lukemaan. Ja se että voi alkaa taas odottaa kesää :D

    iippe94@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. 1.Pidän enemmän kaulakorusta koska käytän sellaisia enemmän.Se myös sopii paremmin tyyliini. Ja en voi käyttää kun aitoja korvakoruja :(
    2.Tykkään kun olet laittanut tänne omatekoisia taidenäytteitä. Muutenkin monipuolinen ja kiva blogi. Käyn varmasti vielä lukemassa.
    3.Kuuma kaakao ja tee. Se että on pimeetä nii voi vaa nukkua ja tietty se et pikku rinsessa aikoo syntyy sillon <3 eme.93@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. JEE! vihdoinkin jollain on arvontoja! (pitäs itekkin tehä.)

    1. enter-koru on munn mielestä tosi hyvä kun muutenkin keräilen vähä omaperäisempiä koruja ja oon koittanu löytää aina semmosia. Toi olis kyllä tosi omaperäinen ja kiva eikä varmasti monilta löytyis! :) Ja toki mainostaisin mistä mä ton korun oon saanu jos voitto osuis mulle!

    2. Mun mielestä tässä blogissa ei oo muutettavaa, heti kun tulin sivulle ajattelin että tää on joku tosi suosittu blogi kun oli niin hieno ulkoasu ja selkeä ote tähän, sit hämmästyin et lukijoita ei ollukkaa niin paljoo mitä luulin olevan. itekkin tykkään panostaa ulkoasuun,näyttävyyteen ja selkeyteen.

    3. hmmm parasta syksyssä: voi alkaa käyttämään syksyisempiä vaatteita ja tietty kaikki lehtien kauniit värit kun ne alkaa kellastumaan. myöskin se että yöllä on jo sen verran pimeetä että saa paremmin nukuttua. :)

    betoni14@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. 1. Tykkään enemmän tuosta kaulakorusta. Korviksetkin on ihan kivan näköiset, mutta kaulakoru on kuitenkin enemmän mun mieleen :)

    2. Sun blogis on todella upea, aivan upea tuo banneri ja muutenkin tämä ulko asu sopii täydellisesti tähän blogiin ! Jotenka muutoksia ei kannata tehdä :)

    3. Jaaa parasta syksyssä on varmaankin se, että toisaalta on kiva on arkialkaa ja voi käyttää kaikkia ihania syksyvaatteita.

    jjjennialatalo@gmail.com

    VastaaPoista
  23. 1. Korvikset on kivemmat, koska roikkuvat korvikset on mun juttu + jotenkin luonnolisemmat korvissa nuo näppäimet (:
    2. Sun blogi on upea! Selkeä teksti ja -tausta ja upeat kuvat!(:
    3. Parasta syksyssä on värikäsluonto, kuuma kaakao ja syksyn-taika(:

    kirjoittavat.kilpikonnat@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. 1. pidän enemmän korviksista koska mulla tulee niit pidettyy ehk enemmän erilaisempia:)

    2. Mukava tälläisenääön, ihana ulkoasu, varsinkin banneri:)

    3. Parasta syksyssä on et saa alkaa käyttää lämpimiä vaatteit ♥

    jenicablogi@luukku.com

    VastaaPoista