keskiviikko 8. elokuuta 2012

friends will be friendsSyksyn tullessa saa taas seurata kun ystävät, nyt jo itseään nuoremmat muuttaa muualle,  kaukaisemmille maille ja vanhemmat jotka on saanu opiskelunsa valmiiksi ja hekevat entistä kauemmas kouluun.

Omat pikkuset, tukarimuksut ja riparipikkuset lähtee taas pois. Tuntuu käsittämättömälle että vuosi takaperin seurasin kun omat rakkaimmat kaverit muutti maailmalle. Sen jälkeen on tapahtunu miljoona asiaa, vähintään. Kasvanu ainaki metrin taas isommaks ja päähän kasautunu läjä sivistyssanoja joita ei oikeesti koskaan tuu tarvitsemaan. Pidin itseäni valmiiksi muuttamaan kotoa pois, mutta miun ei annettu. Hyvä kai niin. Olisin selvinnyt, hoitanut asiat - kyllä joo varmasti. Onnellinen kuitenkin olen etten lähtenyt.

Voin matkustella ympäri Suomen, mielin määrin. Rahat ei kulu vuokriin tai ruokaan. Voi pakata repun ja lähteä junalla tai bussilla jonnekkin. Vähän joka kaupungissa alkaa olla joku tuttu jonka lattialle pääsee yöksi. Voi vaan ottaa ja lähteä. Sitä se vapaus on, olla olematta kahlittuna.

Tämä postaus siitä että en malta että pääsen muutomiin tiettyihin kaupunkeihin tapaamaan muutomia tiettyjä ihmisiä. Ja toki seurakin on jo löytyny... harva kieltäytyy reissailusta! Toinen syy on se että ikävöin Maltaa, tai siellä tapahtuneita juttuja. Yllä on video miun matkasta kotonta (isäntäperheestä siis) bussipysäkille, nopeus tosin noin nelinkertainen.

Oon ristiriitanen ens kesästä. Haaveilen Au Pairiksi lähdöstä 3kk Irlantiin. Samalla tahtoisin viettää lomaa ystävien kanssa kerrankin vain lööbaillen. Ja kun siinä vaiheessa ollaan täysi-ikäisiä niin mikäs siinä painaa lähtemästä vaikka pikalähöllä jonnekkin päin eurooppaa..... katellaa, katellaa!

4 kommenttia:

 1. Tuo on muuten oikeesti hassua, katella miten kaikki kaverit muuttaa ympäri Suomea! (tosin niin kuin yksi näistä kavereista totesi, minulla ei luultavasti pitäis olla oikeutta ihmetellä tuota kun oon itse lähdössä kauimmaksi, Australiaan :D) Eli voin samaistua myös matkakuumeeseen... ps oot älyttömän hyvä piirtämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hassua mut samalla kamalaa... varsinki ku omat pikkuset lähtee niin hyvä etten huolehi että miten ne maailmalla pärjää. Toisaalta Suomi on sen verran pieni maa että kotiin pääsee aika äkkiä :D

   Toisaalta vuoden kohokohtia on lähtee rinkka seläs kiertää Suomee kattelee tuttuja ja uusia katuja, samalla vilkuilen että mikä kaupunki ois kiva noin seuraavaa opiskelupaikkaa miettien.

   ps. dänks :D

   Poista
 2. Tää teksti oli jotain niin sympaattista ja suloista, pohdiskelevaa, tunnelma on hieno, kuten koko blogissa:)Ja toi video, niin sulonen! Jään tarkkailemaan blogianne, ehkä liityn vielä lukiakskin, niin kivalta vaikuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Ja liity ihmeessä lukijaks :)

   Poista