sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Remember / forget
Alempi kuva on eiliseltä. Maalailin, kattelin netistä inspiroivia kuvia, polttelin kynttilöitä ja join suklaakahvia. Muutama sekunti tuon kuvan oton jälkeen miulla istukin jo kaveri vieressä ja tunnelma muuttui jokseemmin hilpeämmäksi. Eilinen on sellanen päivä jota en unohda varmaankaan seuraavaan pariin vuosikymmeneen. Koskaan on niin kovin pitkä aika että sitä en voi luvata.

Tänään päädyin maalaamaan vesiväreillä tuon kuvan eilisen inspiroimana. Ulkona paisto aurinko niin kirkkaasti että teki mieli hakea aurinkolasit ja sen jälkeen tovi jos toinenkin vierähti päällystäen ensi jakson koulukirjoja. 

Nyt päädyin keskustelemaan vielä aiheesta että jos muistaisi kaiken. Kaiken aina syntymän jälkeen. Kuinka ihanaa ja samalla hirveää se olisi. Mielenterveys ei kestäisi jos mitään ei voisi unohtaa. Toisaalta sillon ei unohtaisi myöskään niitä ihania asioita, jotka on muistaminen arvoisia. Kuitenkin liian usein kaikki huonot asiat muistaa, mutta ne hyvät unohtaa.

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana banneri, mutta tää kursori hieman hämmentää mua enkä osaa kunnolla käyttää sitä :D !
  Oo ja kiva, kun joku jaksaa pitää tällästä taiteellista blogia :)

  VastaaPoista
 2. voi, kävin tänään hipsuttamassa maalausvälineitä... uudet vesivärit ja kunnon paperi ois asiaa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie vasta tuunailin siviltimet kuntoon, niistä rapistui maali niin rapsuttelin ne kokonaan pois ja sitten hioin. Nyt on ihanan pehmuiset siveltimet! Uudet vesivärit kyllä himottais ja paperi on lopussa.. joulupukki hei toisitsie? :D

   Poista
 3. Ihana blogi sulla! Hyvin toteutettu ulkoasu ja monipuolisia tekstejä. Saatan lukijaksikin liittyä :) Ja oot tosi hyvä maalaamaan(:

  http://youcanbepartofmyworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. toi lause tossa maalauksessa on niiin totta! mut hieno on :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! :)
  Sä osallistuit tossa hetki sitten mun blogissa tuohon linkitä blogisi -juttuun ja valitsin sun blogin yhdeksi viidestä parhaasta! :-)
  Onnea ja käyhän katsomassa kommentit! :)
  http://mysinginsilence.blogspot.fi/2012/12/linkita-blogisi-voittajat.html

  -Shamandalie
  http://mysinginsilence.blogspot.com

  VastaaPoista