lauantai 8. joulukuuta 2012

3D ART


3D työt ovat inspiroineet minua paljon viimeaikoina. Viikon verran olen pohtinut ja luonnostellut erilaisia 3D juttuja. Tänään päädyin kokeilemaan saksia. Vielä en kovin pro tässä lajissa ole, mutta jos vähitellen... Toiset kuitenkin jo tämän lajin osaavat ja yhtä suosikeistani voitte tuijotella tuosta alta. Youtuben ihmeellisestä maailmasta löytyy monia inspiroivia juttuja, joita esittelen piakkoin!

Sitten kun alan oppia tuon 3D kuvien salat niin saatte ruveta esittämään toiveita, itellenikin on pari juttua mitä ois siisti kokeilla. Ehkäpä näyttää teille niitä jopa videon muodossa. Muutenkin ois pari juttua mielessä mistä voisin tehdä videoita.

Äiti on ollut tänään ahkera joten oon saanut herkutella porkkanalaatikolla ja pullilla. Huomenna ois miun vuoro leipoa suklaamoussekakkua, johon saatte reseptin jos joku sitä pyytää! Vink vink, jos siis haluatte kakkupostauksen. Tosin saatatte saada sen joka tapauksessa...
Illaksi suuntaan kirkkoon kuuntelemaan konserttia ja sen jälkeen pikkujouluilemaan nuokkariin, harmi vaan kun jää oman luokan pikkujoulut välistä mutta näin tällä kertaa. 


5 kommenttia:

 1. luulin tota saksien kuvaa aluks valokuvaksi :o tosi upee ! <:

  VastaaPoista
 2. Upea kuva, kyllä on ihan aidon näkönen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitän! :) ei tää siis tainnu mennäkkää penkin alle, lisää siis tulossa!

   Poista
 3. Voi että, toi on niin hieno <3 Laita ihmeessä lisää näitä :)

  VastaaPoista