lauantai 15. joulukuuta 2012

Dancing in the dark!
Ajattelin että  aikaisemman postauksen sakset olivat korkeintaan keskilaatua töistäni ja mietin että julkaisenko sitä ollenkaan. Varsinkaan kun sen ideointiin meni se 2 minuuttia kun valkkasin pöydältä jonkin esineen, asetin sen paikoilleen ja sytytin kirkkaan lampun tekemään vahvat varjot. Väsäsin sitä kokonaisuudessaan ehkä puolisen tuntia? Te ihanat ja hassut lukijat tunnuitte tykkäävän siitä paljon mikä tietysti lämmittää miun mieltä kovasti.


Niinkin kovasti, että väsäsin teille lisää 3D töitä, niitä on niin kovin kiva tehdä kun voi vaan tuijottaa yhtä yksityoskohtaa niin kauan kuin haluaa. Kumpi paremi? Nyt huudelkaa tuonne kommenttilaatikkoon! :) 
Nyt TE saatte esittää niitä toiveita ja toivon niitä PALJON.
Eli heitelkääs sitä kommenttia tuohon alle mitä haluaisitte miun piirtävän 
ja että terotin vai pyykkipoka oli parempi :)


Toisessa kuvassa vasemmalla alhaalla on ihana palkinto in love with posts -blogista! Kiitos vielä kerran. Jos joku muukin tykkäsi tuosta videosta niin käykää myös kuuntelemassa Mat Kearney- Ships in the Night, hihi!

Niin ja täältä margaretan blogista löytyy ehkä maailman _ihananin_ arvonta, käykää osallistumassa, vaikka niin kovin tuon palkinnon ottaisin iteselleniki! Toinen arvonta löytyy jimmy - the zookeeper blogista, siellä on luvassa ylläripalkinto! 

2 kommenttia:

  1. heeei liityin vähän aika lukijaksi ja tää on sika kiva tää sun blogi. ja oot taitava!


    http://freelikeflow.blogspot.fi/

    VastaaPoista