tiistai 13. marraskuuta 2012

Sekavaa meininkiä vaihteeksi


Uusi ulkoasu - uudet kujeet, tai sitten ne samat kujeet. Ainakin tänään vähän sekavaa menoa. 

Syksy ja pimeys imee kaikki voimat ja koko ajan väsyttää. Yritän selvitä kunnialla koulusta, siis näpertelen teidän iloksi vähemmän juttuja. Viikonlopuksi suuntaan MN-festareille.

Mietin että jos malttaisin festareilla pysähtyä paikalleen piirustusvälineidan kanssa, voisi lopputuloksesta tulla aika jännä! Hihii katellaan mitä saan aikaiseksi.

Niin tuo kuva tuossa vieressä on kolme miun vanhaa työtä yhistettynä ja sitten vähän vielä lisaa muokkailtuna. Miun ajatukset on yhtä selkeät kun tuo kuva.

Hei se tärkein asia. Mitä tykkäätte tästä ulkoasusta? Ainakin vaihtelua turkoosiin olemukseen. Ja onko teistä kukaan tulossa maata näkyvissä festareille? Jos joku miut siellä tunnistaa (vaikka siitä piirustuslehtiöstä) niin pitää tulla nykäsemään hihasta. :)

8 kommenttia:

 1. Me gusta uusi banneri very mucho! Ja ah, MN on niin ihanaa, menisin sinne vaikka 200 kilometriä kävellen, jos olisi rahaa pääsylippuihin! Vaikken pyörikään enää niissä piireissä, MN:ssä tuntuisi varmaan edelleenkin niin niin hyvältä. Miten siellä malttaa pysähtyä piirtämään?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta että en tiedä maltanko pysähtyä ! Toisaalta on tänä vuonna lähössä sinne 'yksin' vaan sen 10 tuhannen muun nuoren kanssa, joten ei sillä että jäisin yksin, mutta sillon kun lavalla ei ole ketään kenen vuoksi huutaisi kurkkunsa kipeäksi (eli jumalanpalveluksen aikana?) niin jos sillon piirtäisi... tai vessajonossa...

   Poista
 2. Hei aivan upea tuo banneri! Ja perjantaina ois MN tiedossa munkin kohdalla, ekaa kertaa tosin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! Siellä on aina mahtava fiilis ja koskaan ei kerkeä nähä kaikkia ketä tahtois, tai nyt kolmas kerta toden sanoo... no on miulla jo se must see-lista :D

   Poista
 3. Sulla on ihan sika siisti ulkoasu! Käy ihmees tsekkaa jos kiinnostaa: jthefeeling.blogspot.com

  VastaaPoista