lauantai 10. marraskuuta 2012

rakastan.


Voi rakkautta. Koko päivä on taustalla soinu Lana Del Rey. Like !

Keittiöstä kuuluu ompelukoneen hurina. Äiti ompelee miun vanhojenmekkoa. Ukko kattoo ollarissa iskän kanssa raveja. Tekis mieli maalata kuvaa miusta ja veljestä. Se pyörii tuossa ylhäällä. Mutta työ on opistotalolla, eikä miulla oo edes öljyvärimaaleja kotona. Mitä pitempään työtä tuijottelee sitä valmiimpi - ja rakkaampi se on. Työllä on mielettömästi merkitystä ja oottelen että se saa arvoisensa paikan seinällä.

Aamulla äiti ripusti miun töitä olohuoneen seinille. Sinne päätyi mm. tuo omenankukka öljyvärimaalaus. Muistelen etten muita tänään ripustettuja töitä en ole edes esitellyt. Lähinnä varmaankin siksi että ne ovat garfiikkaa (joka ei todellakaan oo miun vahvin laji) ja vuosilta 2006, 2008 ja 2011. Ehkäpä näätte nekin vielä joskus?

Tuossa viimeisenä pyörii yksi monesta suunnitelmasta uudeksi ulkoasuksi. Odotelkaas vaan, jokukerta säikäytän teidät upouudella ja ihanaisella ulkoasulla. Siihen voi kyllä mennä kuukausi... tai pari tuntia. Olis ihan kiva itekkin tietää milloin sen saan valmiiksi. Jotain muutakin olen teidän päänmenoksi keksinyt! Hihiii

Vähitellen pitäisi saada pari projektia valmiiksi, nekin tulee sitten aikanaan esittelemään täällä. Voi kääk jos meinasin vielä värkkäillä ihmisille omatekoiset joulukortit niin pitäis varmaan jo nyt alottaa. Toisaalta jos en ite vietä joulua (ainakaan Suomalaista) niin tarviiko miun värkkäillä maailman suloisimpia kortteja.. ainakaan kaikille..?

6 kommenttia:

 1. ihana banneri ! :>

  > http://yesitismyblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. OI VITSI ku rakastuin sun blogiin. Oot niin sairaan hyvä piirtään!! :)

  VastaaPoista
 3. tosi mielenkiintoinen blogi. voisit ehkä tykkä mun blogista, tai kokeile ainakin. liityin sulle lukijaks :)

  VastaaPoista