tiistai 23. lokakuuta 2012

Ripauksen verran Intiaa


Kuviskurssi 3, Työ 4
Valitse kulttuuri ja tee siitä täysin omavalintainen työ. Esittele kulttuuria luokallesi.

Työ oli myös samalla kurssin viimeinen. Jäi kyllä positiiviset fiilikset kuvis kolmosesta. Palautteessa luki kaikkea kivaa ja kannustavaa ja 10 tokariin ilmesty! Jesjes! Seuraavaks kuvista sitten koulussa onkin vasta viimosessa jaksossa tänä vuonna. Sillä välin pitää vaan taiteilla kansalaisopiston ja kodin puolella. 
Intia on maa ja kulttuuri joka inspiroi minuu ihan täysillä, ruoka on namia, värejä ei pelätä... Olis mieletöntä päästä käymään siellä. Ehkä sitten jokupäivä.
Huvittavaa kyllä, miun vanhojen mekossakin on jollain lailla intialaisia häivähdyksiä, voi olla kyllä että se tunne vähenee mekon valmistuessa.

Wohoo tän päivän pyhitän hissan ja yh.n esseille. Ja sitten välillä käyn huristelemassa autolla. Ja sitten jatkan esseitä. Millä todennäköisyydellä? Aika pienellä varmaan. Mielummin kattelisin leffoja, ylpeys & ennakkoluulo ja humiseva harju ois listan käressä. Tekis mieli kanssa käpertyä peittoon syödä tummaa suklaata, juoda kahvia ja lukea Sofi Oksasen puhdistusta. Tai vaikka vaan nukkua.

Te lukijat ootte ehkä maailman mahtavimpia. Ja teitä on jo ihan valtavasti. Kiitos teille positiivisesta palautteesta ja tarinoista. Välillä jopa joku uskaltaukuu kysymäänkin jotain ja sitäkin saa jatkaa! Tosin kysymyspostausta en tee ellette rupea sitä kinuamaan. Hihiii.

4 kommenttia: