tiistai 16. lokakuuta 2012

Dementia


Kuvis kurssi 3. Työ 2.
Sarjakuva. Piirrä sarjakuvan aloitus. Anna aloitus henkilölle X joka piirtää kuvan 2 ja antaa sen sinulle. Piirrä kuva 3. Anna kuvat 1-3 henkilölle Y. Henkilö Y piirtää kuvan 4. Kaikki kuvat palutuvat sinulle. Piirrä lopetus.

Nuo kuvat joita en oo harmaalaveeraanu ovat miun tussaamia. Käytin siis vaihteeks omia pöllöhahmojani. Kivaa oli tehä ja ihan kummallista kun piti sopeutua muiden tapoihin työskennellä! Ja sekin, että kun oman sarjakuvan antoi pois ei tiennyt takaisin saadessa mitä on tapahtunut. (Valmis työ on suunnilleen kokoa A5.)

Viime päivät on vierähtäny kavereiden kanssa ja tehden kouluhommia. Lauantaina leivoin 2 kappaletta aikas valtavia omenapiirakoita. Nyt nekin on tuhottu! Oli kyllä namia, laittelen ohjeen tänne kun en kerkeä taiteilemaan teille mitään uutta nähtävää.

Lomaviikko on siis ensiviikko ja joka päivä on jotakin luvassa! Eihän sitä lomalla voi paikallaan pysyä, ehei! Ainakin 10h lomasta on vietettävä autossa, eihän se muutan loma ole?

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Blogistasi tehty esittely on valmis ja löydettävissä täältä! Suosittelen tarkistamaan esittelyn vielä virheiden ja täydennysten varalta. Ihanaa syksyä!

  # Helmi (jokonappaa.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee! hei kiitos siulle! :) Ei tuossa esittelyssäkään ollu vikaa!

   Poista