sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Matkijanärhi


(Matkijanärhen tausta on muutettu koneella!)
Tänä aamuna miun ikkunalaudalla lenteli ja ihmetteli talitintti. Sain siitä inspiksen maalata lintuja. Toinen asia mikä miun päässä on pyörinyt niin matkiminen. Viime aikoina oon joutunu ihan tarpeeks sen uhriksi. Olen kyllä sanonut että ideoitani saa kopioida _jos siitä kertoo minulle_, aika reilua ainakin miusta. Silti olen joutunut useampaan otteeseen erään blogin kanssa huomaamaan: kun muutan ulkoasua johonkin suuntaan, hän tekee samoin, kun piirrän käsiä ja postaan niitä blogiin niin hän tekee samoin... Aikaväli on vain muutomia päiviä ja lähestunlkoon aina. Sattumaa? En jaksa enää uskoa siihen. Varsinkin kun tämä sama jatkuu henkilökohtaisella puolella.

Te lukijat voitte huoh'taa, en tarkoita nyt varmaankaan sinua, ellet nyt tunne pistoa sydämmessäsi. Olette kaikki edelleenkin ihania murusia. (Ja teitä on entistä hirmuisemmin! Aloittaessani haaveilin et jos teitä kertyis vuodessa 50 ni ois täydellistä!)

Tulee mieleen vaan matkijanärhi. Maalasin siis oman matkijanärheni, vaikken niin nälkäpelistä piittaa, siispä en kopioinut siellä olevia otuksia... Sepäs olis ollu ironista.

Edelleen olen samaa mieltä. Kaikki voisvat olla vaan omia ittejään. Sillon löytää vierelleen todellisia ystäviä, niin ja sitten kun todellinen ystävä löytyy, ei pidä muuttua hänenkään kaltaisekseen. Kuka kaipaa täydellistä kopiota itsestään, jolla ei ole omia mielipiteitä tai itsevarmuutta?

Tein teille kanssa tasan tunnin mittasen soittolistan miun tän hetken kuunnelluimmista biiseistä.
Nää kappaleet, lämmin peitto, teetä, suklaata ja hyvä kirja. Ulkona leijailee lunta ja pakkanen nipistää nenänpäätä. Bloggaajan on hyvä olla,...

ja ps. nyt muutoman päivän blogitauko. C U

7 kommenttia:

 1. Heippa!
  Olen valinnut sinut Liebster Blog -tunnustuksen saajaksi! Lukaise ohjeet blogistani ja laita hyvä kiertämään :)

  http://elamaa-suurempaa.blogspot.fi/2012/10/liebster-blog.html

  VastaaPoista
 2. älyttömän ihana blogi, taidanki jäädä seurailemaa:-)

  http://littlethingcalledlove-lora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tykkään sun piirustuksista! Niissä on aina jokin veikeä idea, minkä takia niitä tutkiskelee hieman pidempäänkin <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) mukavaa kuulla et joku jaksaa katella näitä muutenki kun vaan vilaukselta!

   Poista
 4. Ompa ihana piirrustus sulla! :)

  http://takeofmoment.blogspot.com

  VastaaPoista