torstai 25. lokakuuta 2012

Bussimatkalla


-Palkinnon sain tällä kertaa blogista Buildin for the future. Kiitos ja kumarrus! Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster - palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Tosin en vieläkään linkkaa omia suosikkejani, olen tämän palkinnon saanut 3 kertaa hyvin nopeaan tahtiin. 

Nytten siis vihdoin viimein rupean lomailemaan! Siis suuntaampa pois kotikonnuilta. Teen varmaankin jonkinlaisen reissupostauksen, jos nyt malttaisin välillä kuvaillakkin enkä vaan juosta paikasta toiseen. Karttaan on merkitty kuitenkin muutoma paikka missä on pakko käydä ja ostoslistalla on tavaroita jotka on pakko saada. Tää reissu on kyllä vaan yhden yön yli, mutta kestän sen, yleensä tän reissun matkoihin kuluu ~80€, nyt vain ~35€ joten happy! 

Voisin heittää välillä vesivärit syrjään, vaikka siksi aikaa että saisin kaikki muut työt tehtyä. Näitä on vaan niin kiva väsäillä! Vielä en kuitenkaan oo niin pro että rupeisin julkkiksia maalaamaan. Yrittäny oon. Ja niitä  en esille laita. Tai jos joskus tekisin 'ei niin onnistuneet työt'-postauksen niin sitten! Enköhän tästä vähitellen kehity ja sitten te voitte vaikka toivoa niitä julkimoja joita maalaan. Yhteen tälläiseen työhön menee kokonaisuudessaan tunti + kuivumisaika eli ei paljoa mitään. 

Ps. Teksti lisätty koneella mutta se tuskin tuli yllätyksenä?


5 kommenttia:

  1. Heippa (:
    Annoin sun blogille Liebster Blog - tunnuksen!

    http://mmaarrssaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Heippa (:
    Annoin sun blogille Liebster Blog - tunnuksen.

    http://mmaarrssaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. ootko piirtäny ite kaikki nää kuvat? ihan tajuttoman ihania! :0 rakastuin sun blogiin ensisilmäyksellä ja liityin heti lukijaks :) kiva, kun joku vaihteeks pitää näin erilaista ja samalla aitoa blogia!

    http://lokakuutamo.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) Kaikki on omia ellen mainitse asiasta kissan kokoisilla kirjaimilla, ihanaa saada näin positiivista palautetta :)

      Poista