lauantai 2. helmikuuta 2013

Bändikuva, tilaustyö


Kuvan tilaaja ei vielä ole nähnyt (mahdollista) lopputulosta ja vielä tekisi mieli jatkaakkin, mutten tiedä että kuinka. Opethin musiikkia sen verran tietäen en halunnut siloiteltua, tip top viimeisteltyä ja tasaista jälkeä. Mielestäni piirustusjäljessäkin saa olla rosoisuutta! Voin vaan sanoa että oli tuskaa tehdä tuo logo, huhhuh! Varsinkin kun tänään oli sellainen päivä, ettei muutenkaan kynä meinannut kestää kädessä. Mutta hauskaa oli tehdä kerrankin jotain erilaista.

Tuolla sivussa on sitten ne pari galluppia menossa jonne tahdon ja pyydän paljon vastauksia!!! Että tiedän minne suuntaan pitäisi olla menossa. Ainakin näillä näkymin tahtoisitte nähdä enemmän sitä 'todellisuutta', olen pyrkinyt pitämään kaiken henkilökohtaisen kulissien takana, mutta ehkä on aika vähän longottaa kuka täällä näitä oikeesti piirtelee?!?

Tänään pitäisi saada vielä tuhansia asioita tehtyä (autokoulun kirjallinen lähestyy, maanataina ja tiistaina kokeet, vanhojen tansseihin enää vajaa 2 viikkoa, ensi viikonloppuna vietetään miun synttäreitä, jakso vaihtuu koulussa...). Elämä on aika hulabalooto mutta eiköhän tästä selvitä!

4 kommenttia:

  1. Opeth on kyllä hyvää kamaa! Tosiaan kivan rosoinen mutta hyvin oot saanu ton vaikeen logon jäljennettyä. :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on upee piirrustustyyli! :o

    http://outofaverage.blogspot.fi/

    VastaaPoista