torstai 10. toukokuuta 2012

Mud cake!



200 gtaloussuklaata

200 g margariinia

4munaa

2 dlsokeria

4 rklkaakaojauhetta

1,5 dlvehnäjauhoja

1 tlleivinjauhetta


Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja margariini yhdessä vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu ja jäähdytetty suklaa-rasvaseos. Siivilöi kaakaojauhe jauhojen sekaan ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa 30-40 minuuttia.

Tätä reseptiä kokeilin viimeviikonloppuna ja lopputulos oli ihanan voimakkaan makuinen ja täyteläinen! Ihan mielettömän helppotekoinen ja vesihaudekkaan ei ole työläs! Aikaa meni tekemiseen varmasti alle tunti + paistoaika. En seurannut kelloa ja samalla puuhasin vielä muutakin. Resepti on jostakin blogista jota en juuri nyt muista, enkä ole myöskään sen blogin lukija joten tuskin tulen muistamaan mutta kiitos hälle aivan ihanasta reseptistä!
Haluatteko lisääkin reseptejä mielipiteen ja kuvan kera vai jääkö tämä vain tähän yhteen? Toiveita mitä voisin kokata ja leipoa?

2 kommenttia:

  1. Ihan super hyvän näkönen! NAM :P muutenkin sun blogi on tosi ihana ja oot älyttömän hyvä piirtämään. Blogin ulkoasu on ihana, tyksin! :)

    http://emmppu.blogspot.com/

    VastaaPoista