sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Self confidence


En voi sietää sitä et ihmiset polkee toisiaan alaspäin saavuttaakseen itse jotakin "enemmän". Saati sitä että otetaan joku silmätikuksi ja kiusattavaksi. 
En tiedä enkä ymmärrä miks joku tahtoo käyttää aikaansa toisen ihmisen elämän pilaamiseen. Kuka meistä on sanomaan kuka on arvokkaampi kun toinen! Ihminen oppii arvostamaan elämää vasta sitten kun näkee sen valuvan pois ja katoavan. 
Jokainen meistä on yhtä arvokas, ainutlaatuinen ja ihana. Ihmiset muuttuvat, ei ketään pidä arvostella menneisyytensä takia vaan nykyisyyden, kukaan ei elä menneisyydessä. Kaikista lapsellisinta on löydä jo lyötyä. Kun kasvetaan erilleen niin ei toista saa pakottaa pysymään vanhassa muotissa. Tärkein elämänohje: Kun ihmiset yrittävät polkea sinut alas, se tarkoittaa vain että olet heidän yläpuolellaan. 
Tää aihe on miulle sellanen joka saa miut kuohumaan alta aikayksikön. Ihan sama yritetäänkö jotakuta painaa alas ulkonäon, taitojen yms avulla, en välitä siitä mutta se on väärin!


Aiheesta inspiroineena apinoin miun portfolion sivua mihin tulen kokoamaan mm noista silmistä eräänlaisen kollaasin. Ja no apinoinnin lopputulos on yläpuolella.


PS. Julkimo arvonnassa voittajaksi arvottu työ (Johnny Depp) on aloitettu, siitä tulee piakkoin materiaalia myös tänne!

4 kommenttia:

 1. tuttuja tunteita hei hermanni :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en saa tuot aihetta päästäni kiitos eräs nuoriso-ohjaaja ja isostenilta... kerron koulus!

   Poista
  2. jjuuuu! tein banneris on muuten kirjotusvirhe ;D

   Poista
  3. hys! ei sitä kukaa nähny XDD

   Poista