torstai 2. helmikuuta 2012

just the way you are



Samaa sarjaa tosin tekstillinen on tehty alkuvuodesta, kasvollinen muutoma vuosi sitten. Löysin noiden kasvojen luonnoksenkin ihme ja kumma. Työt on tehty vesiväreillä, teksti on permanettitussilla. Muuten postaaminen ois jääny vasta huomisille, mutta meiltä katkes koulusta sähköt kun oltiin bändiluokassa soittamassa niin vika tunti jätettiin pitämättä! Tyksin. 
(Vaikka musiikkitunnit onki yhet miun suosikeista.. soitan kitaraa ja pianoo sujuvasti, bassookin kohan vaan joku kertoo miulle uudet soinnut ja tänään opettelin ekaa kertaa koskaan soittamaan rumpuja!  se oli NIIN kivaa vaikken osannukkaa... harjotus tekee mestarin. Myös huuliharppua osaan soittaa jonkuu verran).

Keskiviikko ja perjantai ovat miun taiteilupäivät. Kesviikkosin maalaan ja teen koruja metallilangoista, perjantaisin suunnilleen mitä tykkään eli maalaan tai piirrän, syksyllä tein grafiikkalla lohikäärmeen. Ke ja pe teoksia saatte nähdä myöhemmin.. viimestään kevätnäyttelyn jälkeen. Musiikki on jokapäivänen homma, taiteilu ehkäpä 5 päivänä viikossa (vähintään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti