perjantai 3. helmikuuta 2012

Cold Coffee

Vesivärit on harvemmin se juttu mitä teen, mutta sillon kun sillepäälle satun en mitään muuta tekiskään. Vesiväreillä tekeminen on vaan jotenkin niin rentouttavan terapauttista (ja nopeaa!)  Tuo kahvihommajuttutyö on ehottomasti yks miun omista suosikeistani mitä oon tehny, varsinki maalauksen saralta. Melkein harmitti antaa se pois mutta äkkiäkös teen itelleni toisen samanlaisen. 

On aina kivaa tehä tilaustöitä, muutomia oon tehny ja pyyntöjä on tullu varmaan kaksinkertanen määrä. Tänään sain toiveen että jos piirtäsin 4 ihanaa muksuva. Täytyy myöntää että en kyllä lupautunu, kuten en myöskään siihen että eräs miun opettaja tulee "mie piänki mielessä että sie oot taitava piirtämää, jos joskus vaikka sattuu tarviimaan.." kävi vaan mielessä että pitäskö miun piirtää hänelle kalojen kuvia tai sorsien..?  opettajassa ei mitää vikaa, kalat ja sorsat ei vaa inspaa minuu.

4 kommenttia:

 1. Upeaa Jenni! Olenhan mie nähnyt siun piirustuksia ennenkin, mutta yllätti taas, miten taitava sie olet. Ja nyt on kummillakin oikein aitiopaikka päästä seuraamaan miten sie kehityt. :) Kiitos tästä blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitosta vaan itelles ! :D ja mukavaa vaan kun saan lisää lukiojoita.. niitä ei ihan liikaa ole :D

   Poista
 2. Kiitos, täältä löytyikin tosi mukavalta vaikuttava blogi, saatkin heti suoralta kädeltä minusta lukijan! :) Kovin vähän päivittyviä piirustus/maalausblogeja olen löytänyt, joten innolla jään odottelemaan tulevia postauksiasi! Itsellä on vähän ollut taukoa piirtämisessä, mutta juuri tälläkin hetkellä pari tilauspiirustusta odottaa tekemistään. Tarkoitus olisi kyllä taas herätellä itsessä tuota piirtämistä taas henkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekään en oo löytäny piirustus/maalausblogeja oikeestaan ollenkaan ni siun blogis pisti silmään ! Herättele ihmeessä, ne oli tosi jees näkösiä mitä luin selasin ja kattelin :D

   Poista