tiistai 31. tammikuuta 2012

It's okay not to be okay


              
Hiilityöt jotka oli joskus miun huoneen seinällä remontin jälkeen. Nykysin vasemmanpuoleinen löytyy miun alati muuttuvan portfolion takakannesta. Portfiliosta tuutte kuulemaa vielä monta tarinaa..

Tän kohalla miulla on ikuinen haave: tahon tehä tästä POP-taide työn. Joskus oon sen alottanu, erehtyny, pettyny ja heittäny roskiin, kun toteutus ei ollut lähellekkään mielikuvaa. Pop-taidetta oon tehny viimeeksi 7-luokalla ryhmätyössä jossa maalattii Lady Gagaa.

Vähän kun kaivelin laatikonpohjia niin löysin huiman läjän vanhoja töitä. Osa tuntuu jääneen kesken, osa on joutunut unholaan heti alun jälkeen, mutta nyt otin suunnitelmakseni saattaa loppuu aloituksiani. Siitä postailen lisää kun saan ensimmäiset valmiiksi! Eli... ei ihan heti. Nyttenki pitäs olla lukemassa biologian kokeeseen, mutta nyt ei oikein nappaa ! Tosin kuvisopattajalta kaipaisin kuviskurssi 2 töistä palautetta.. ja niitä töitäkin takasin. Sillä aikaa keskityn opettelemaan blogin käyttöä ja metsästelemään lukiJoita.4 kommenttia:

 1. ihania töitä <3 ja kuvisope sanoi ainaki miulle et ei oo kerenny pahemmin niit kattelee heijän uuden kisun takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihihi :D kiitos, nää on kyllä vanhoja.. oota vaan kun näät UUSIA ! samaa sano miulle&T.lle..

   Poista
 2. Sie oot kyllä ihan mahoton! Nää on mainioita, oikeesti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitän ! mut nää on vielä VANHOJA !oota vaan kun uutta tulee ;) itelläski on mainioita! miulla on vaan inspiraatio hukassa, tai no lapsosia vois piirtää kun ne ilmeet on niin aitoja mutta muuten.. :////

   Poista