tiistai 12. helmikuuta 2013

Klassikko kirjoja


Vois sanoa että juuri nyt kaikki menee ketuilleen. Perjantaina uhkaavasti lähestyy _wanhojen tanssit_ ja paniikki alkaa olla melkoinen. Kaiken kukkuraksi olen vielä kipeänä juuri nyt. Kaikki on vielä kuitenkin viimeistelemättä. Netti tökkii ja on toimimaton, joten en ole päässyt postailemaan, enkä muutenkaan kiireiltäni olisi joutanut. Pöh. Kaikki leviää käsiin!!! Ensi tiistaihin asti saan juosta pää kolmantena jalkana edes takaisin. Pää räjähtää uuden jakson takia. Enkö vaan saisi olla joskus väsynyt ja jäädä kotiin nukkumaan niin ettei kukaan kaipaa?!!?!?!

Okei, ei elämä ole noin murheen murtamaa. Olen innoissani kun äidinkielessä luetaan klassikkoja, valkkasin itelleni hamletin kun kuulema olen jo liikaakin tutustunut humisevaan harjuun ja Romeo&Juliaan. Ei tosin huono valinta tuokaan. Tuolla ylhäällä on näkyvillä myös luonnos johon liittyy kirja. Se on vain nopea luonnos ja idean tallennus paperille mutta mietin että oikeasti voisin työstää tuosta jotain hienompaa! Niinkun jonkun oikean työn minkä laittaisi seinälle, niitä tulee tehtyä liian harvoin. Ja okei voin ehkä mainita että vietin maailman ihanimman synttäripäivän perjantaina, maailman ihanimpien ihmisten kanssa. Purrr. Tosin pitäis kai ruveta hirvittämään kun en enää ole kauneimmassa iässäni.. ehheh!

Yllätyin kun niin moni toivoi enemmän todellisuutta ja projekteja! Se että piirustuksista ja maalauksista tykkäätte ei tullut yllärinä. Kokeilen lisätä tuota todellisuutta vaikka tuollaisilla valokuvilla, kuten tuossa ja enköhän muutakin keksi...projekteja on jo tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti