keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kuvis 4 koonti


Tässä on nyt viimeinenkin palanen kuvis 4 kurssia. Ensi syksy alkaakin kuvisdiplomin suorittamisella! Hui kauhistus miten miusta on tullu näin ikäloppu että voin moisen suorittaa? Tämä on siis kurssin kolmas työ ja siinä piti tehdä vapaavalintaisilla matskuilla nainen jossakin ympäristössä (?). Miulla synty vaan kaikkea abstraktia kasvojen ympärille mutta niistä saa sitten jokainen tulkita mitä tahtoo. Tykkään tykkään vaikka aion vielä huomattavasti parannella noita kasvoja ja tehtä taustasta selkeämmän.

Koonti kuvisopettajalle :) ja tietysti muillekkin muruille!
Ensimmäisessä työssä käsiteltiin kuvantulkintaa, Rafaelia ja Baconia kiitos!
Seuraavaksi tein kuvallisia muistiinpanoja kolmesta eri aikakauden työstä.
Kolmas työ oli oma lempparini, joten olen käsitellyt sitä useammin ensin Ruotsista tullessani esittelin naisen luonnoksen, sitten näitte keskeneräisen luonnoksen ja viimeisimpänä valmiin työn tuossa yläpuolella.
Neljäs työ (onko näitä muka jo näin monta?!) liittyi kolmiulotteisuuteen, vertailin eri ajan veistoksia ja loin pienoismallin veistoksesta jonka voisin tehdä omalle paikkakunnalleni, siitä kerroin toissapäivänä.
Viidentenä pohdittiin omia perinteisiä työskentelytapoja ja tottumuksia ja niiden perusteella olisi pitänyt tehdä työ. Tältä tytöltä kuitenkin loppui aika ja jaksaminen joten valitsin 2 ominaista työtä itselleni. Ne voitte nähdä alla.
Lopuksi kurssista kirjoitettiin reflektointi.


2 kommenttia:

  1. Herrajumala kun oot taitava! Silmät meinas tippuu päästä :D Vautsi!

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista