keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Bacon & Rafael, kuvantulkintaa


Kuvis kurssi 4, työ 1/6
Tulkittiin ja tarkasteltiin siis Rafaelin ja Francis Baconin muutomia maalauksia. Opeteltiin käyttämään erilaisia tekniikoita ja tapoja (ikonografinen, formalistinen, subjektiivinen, semioottinen, interstruktuaalinen biografinen...). Voin aukaista noita käsitteitä, mutta googlailemallakin löytyy jos jotakuta kiinnostaa. Loppu silaukseksi etittiin työt jotka joillain tavoin muistuttaa alkuperäistä teosta, ne oon kuitenkin sutannut 'piiloon', koska ne on taitavien blogisiskojen tekemiä mutten ole kysynyt niihin julkaisulupaa. Portfolioon oon rustannut lähteet eli opettaja pääsee tarkastamaan alkuperän. Tehtävä vaikuttaa ehkä kuivakalle, mutta loppujen lopuksi se oli mukava ja opettava. Pänttäsin ainakin sivistyssanoja päähäni!

Eilinen aamu vierähti oppilaskunnan järjestämässä teemapäivässä, johon olin mm. suunnitellut maalaus-pajan. Siellä syntyi siis (muiden toimesta) poptaidetta, josta olin ihan jonkun verran innoissani! Ite en päässy kunnolla osallistumaan, kun järjestelin iltapäivän vappupiknikkiä, mutta järkkään teille teokset näytille.

Illaksi suuntasin vappugospeliin juhlimaan & kuuntelemaan ihan mieletöntä musaa! Oli muuten uskomaton ilta, ois voinu jatkua paljon pidempää vaikka ihan armottovasti väsyttiki ja väsyttää edelleen...

Jimmy Needham - If I Ever Needed Grace
Palaan taas pian, hurjan hauskaa vappua teille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti