maanantai 7. tammikuuta 2013

suukko unimaailmassa

Leffa joka on inspiroinut minua monesti on Inception. (Jos joku ei sitä tunne niin leffan nimeä klikkauttamalla lisätietoa!!!) Unessa nukahtaminen seuraavaan uneen kiehtoo ja se kuinka unessa eletään tavallaan toista elämäämme. Psykologian uni-tuntien jälkeen olen alkanut pitämään unipäiväkirjaa mistä olen kovinkin iloinen. Voin huomata kuinka todellisuus yhdistyy uniini. Hienointa on ollut unessa tajuta että on unessa, jos joskus opin oikeasti niitä hallitsemaan niin haluan kokeilla unessa nukahtamista..kukakohan potkii miut hereille?

Tämä luonnos syntyi hetkessä tänään autokoulun jälkeen, mutta silti jotenkin pidän siitä. Ideaa olen pyöritellyt mielessäni jo kauan. Haluaisin jopa _maalata_tämän kuvan (tai siis käyttää tätä ideaa maalauksessa), mutten tahdo ketään randomeja maalata omalle seinälleni. Piirtäminen on eri asia kun se syntyy luonnostaan ja kovin paljon nopeammin. 

Ois hirveästi postattavaa teille, mutta aikaa ei tunnu löytyvän - saati intoa ottaa skanneri esiin. Koulu motivaatio on ihme ja kyllä löytynyt monen vuoden kadoksissa olon jälkeen. Melkein nautin läksyistä, varsinkin esseistä. Mikäköhän minuu vaivaa? Toisaalta en pistäis pahitteeks jos tää kestäiskin tämän lukion loppuun. Vuoden siis.. onkohan liikaa toivottu?

3 kommenttia: