sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Rääpäle kohta 1v, arvotaan...

 ...sen kunniaksi muutoma vesiväri räpellys, itse tehtyjä helmiä (jotka esiintyivät alkuperäisessä bannerissa!!), nippu postikortteja (osa retroja, loput ympäri maailmaa ostettuja), purkkaa maailman suloisimmissa peltirasiassa ja pari origamia. Voi olla että keksin vielä jonkun yllärin!

Osallistua voi vain lukijat (blogger tai bloglovin') ja arvan saatte kommentoimalla missä ootte lukijana ja oma sähköposti. Toisen arvan saatte kertomalla miksi tykkäätte tästä blogista, risuja ruusuja tai terkkuja muuten vaan (mutta enemmällä kuin lauseella).
Niin ja nopeus on valttia! Ensimmäinen kommentoija saa minkä vaan noista kuvista jotka esiintyvät tässä postauksessa. Sitten kun otan yhteyttä sinnepäin kysyn että minkä valkkaat. :)

Aikaa 29.1 asti!

18 kommenttia:

 1. Bloggerin kautta oon lukijana ;)
  tiia.rasimus@nic.fi

  VastaaPoista
 2. lukijana bloggerin kautta (;

  aino.neuvonen@luukku.com

  ja tykkään siun blogista koska teet kivoja postauksia ja siu piirrustukset/maalaukset/kaikki kuvistyöt on nii hienoja ja niit on kiva kahella (::

  VastaaPoista
 3. Oon lukijana bloggerin kautta! iida.rotko@netti.fi

  Sun blogissa parasta on ehdottomasti se, että se erottuu tosi hyvin massasta. Tietysti plussaa on myös se, että oot ihan älyttömän hyvä piirtämään ja maalaamaan :) Toi banneri on upee, en tajuu miten osaat! Ei mulla oo paljon negatiivista sanottavaa, tykkään sun blogista tosi paljon ja ootan aina uutta postausta ihan innolla :--)

  VastaaPoista
 4. Hhääähää >8) Oon bloggerissa lukijana & werauh@hotmail.com.

  Tykkään su blogin banneristaa D: Ja sisältö on jotain ihan mahtavaa, oot tosi taitava! Ja ne lissabon-kuvat oli tosi ihania, nyt mäkin haluan sinne. + haluisin kysyy minkä kokosii noi vesiväriräpellykset on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo missä on muki on kooltaan A5, silmälasit taitaa olla A6 ja sitten tuo nainen taitaa suunnilleen olla A6 pidemmästä puolesta tehty neliö? Nää on suunnilleen mittoja kun irrotan paperia suurista arkeista ja nämä on tehty niille 'jämä'-paloille. En pääse just nyt tarkastamaa, jos tarkempia mittoja kaipailet niin voin mitatakkin nuo!

   Poista
 5. Bloggerin kautta oon sun lukia ja sähköposti on loljokuroosa@gmail.com
  Yleensä en tykkää sellasista piirustus blogeista ja muutenkaa en kauheesti tykkää muitten piisrtämii kuvii kattella, mut mun mielestä sulla on kiva tyyli piirtää ja oot viel hyväki siin. Sun kuvias on kiva kahtella ja ihailla ku oot nii hyvä :D
  tekstejä en aina lue koska oon niin laiska.. :DD

  VastaaPoista
 6. Bloggerin kautta luen :) mut löytää postilla mariauu@hotmail.com

  Tykkään sun blogista, koska oot ihan loistava piirtämään, maalaamaan ja taiteilemaan noin yleensäkin, tosi taitava ja inspiroiva tyyppi. Oot saanu näillä teoksillas ja sanoillas mutkin piirtämään taas enemmän, pitkästä aikaa kunnolla! Ja tää blogi tosiaanki erottuu massasta, ihanan omaperänen ja erilainen. ++ pidän susta ihmisenä, et tiiäkkään miten monesti oot saanu mut hymyilemään kommenteillas kesken muuten surkean päivän, tai itkemään ihan vaan siitä syystä että noin ihania ihmisiä on vielä olemassa :) ♥

  VastaaPoista
 7. Oon lukijana bloggerin kautta! :)
  sanna.nuutinen4@luukku.com

  Tykkään tästä blogista siksi, koska sä oot taiteellisesti tosi lahjakas ja nämä teokset on upeita! Ne kaikki on niin erilaisia ja uusia ideoita sulla löytyy vaikka millä mitalla. Blogia selaillessa tulee myös itellä inspiraatio piirtää. :)

  VastaaPoista
 8. Luen blogiasi bloggerin kautta. :)
  epaneutraalimielikuvitusteos(at)windowslive.com

  Luen blogiasi, sillä olen itsekin kiinnostunut piirtämisestä ja maalaamisesta. Katselen mielelläni muiden töitä. Sinun töistäsi saa hyviä ideoita ja etenkin vesiväritöidesi kohdalla on monesti tullut sellainen "Woot??? Voiko noinkin tehdä?! Ooh!"-fiilis. :D Erityismaininta vielä värienkäytöstä. Ihanaa, että teet värikkäitä töitä! Nykyään kun suositaan liikaa eri väreihin taittuvaa harmaata ja ruskeita.

  VastaaPoista
 9. Blogger! iida-sofia.peltonen@hotmail.com

  Fingerprintsiä luen taiteilun vuoksi, tietysti. Blogi antaa kivasti inspiraatiota niinäkin päivinä, kun itse ei tekisi mieli tehdä mitään luovaa. Eritoten vesivärityösi ovat niin kivoja, että se rohkaisee ottamaan akvarellit kätösiin!

  VastaaPoista
 10. Tälläi bloggerin kautta lueskelen blogiasi,
  ja blogissasi pidän tietysti, duh, taiteiluistasi, jotka on monipuolisia: värikkäitä, mustavalkosia, piirustuksia, maalauksia, valokuvii jne. Oon ollut vasta hetken lukijana, joten päällimmäisenä mielessä on Lissabonpostaus, jossa sait tunteet hyvin esille.. En voi muuta kuin ihailla (ja saamattomana ihmisenä kadehtia) kaltaisiasi luovia ihmisiä, osaat kirjoittaa ja olet taiteellisesti lahjakas. Blogisi on välillä syventymispaikka haaveiluun (koska siihen mä kulutan aikaani...)
  (Kuten yllä olevasta tekstistä näkyy, en osaa kirjoittaa, eh.. toivottavasti sait edes vähän selvää mitä mieltä olen blogistasi)

  s.posti: nastysuicide_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Bloggerin kautta luen!
  cloudcosmic@gmail.com

  Tykkään hirmusesti sun blogista koska inspiroidun niin valtavasti kun nään jo pelkän bannerin! En ite harrastele taidetta (lasketaanko musiikki taiteeks? :3) niin tuun aina ihan sanattomaks ku kattelen noita sun töitä. Kaipaisin kyllä välillä sunkin kuulumisia ihan naaman kanssa, oon varmaan puskassa elänyt kun en oo semmosiin postauksiin vielä törmännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai musa lasketaan taiteeksi! Joo ei oo miun pärstää juuri näkynyt, kerran taidan olla kuvassa kun esittelin huivia,.. toinen kuva tuolta alhaalta esittelystä. En oikein perusta noihin naamakuviin :D Kattellaan jos keksin jotain jännää omasta naamastani... hmmm....

   Poista
 12. lukijana oon bloggerin kautta!
  aino.hautala@netikka.fi

  Tykkään sun blogista koska oot uskomattoman lahjakas taiteellisesti ja mua kiinnostaa nähä ehdottomasti aina vaan lisää sun töitä! Tää sun blogi myös eroaa melko radikaalisti muista mun lukemista blogeista, mutta silti on vähintään yhtä hyvä! :)

  VastaaPoista
 13. luen bloggerin kautta!
  anni-makela@hotmail.com

  Sun blogissasi on ehdottoman koukuttavaa kuvien lisäksi taito, jolla piirrät ja maalaat ja teet kaiekn. Eniten tykkäsin sun maata näkyvissä-festareiden piirrustuksista, ne on niin tutun näköiset näkymät! Mutta muhun vetoaa ihmiset jotka osaa pitää hyvää blogia, on luovia ja saa tehtyäkin taidetta eikä vain suunniteltua. :)
  On myös kiva katsella sun wanjojen puvun edistymistä koska mullakin on tänä vuonna wanhat. On aina ilo tulla bloggeriin ja huomata että sulta on tullut uusi postaus!

  VastaaPoista
 14. luen bloggerin kautta :]]
  margaretatar@hotmail.com

  Oo, hyvä ett ilmotit tästä arvonnasta, en mä ollu ollenkaan hoksannu :D Tykkään tosi kamalan paljon sun blogin ulkoasusta ja sun tekemistä töistä. Oon tosi vakuuttunut etenkin tästä ulkoasusta. Ja töistäsi, kadehdin maalaustaitoasi! Oot tosi suloisen oloinenkin.:3

  VastaaPoista
 15. Bloggerin kautta luen! :3

  oona.haapaniemi@hotmail.com

  VastaaPoista