torstai 11. huhtikuuta 2013

Surettaa

...vaikka aurinko paistaa ja koulussa nauratti. Tänään on kai taas se päivä vuodesta kun saan olla surullinen, kääriytyä peittoon, juoda teetä, lukea sarjakuvia ja katella valokuvia. Vielä tekisi mieli painautua jonkun syliin, mutta kyllä tuo nallekin kelpaa halikaveriksi toistaiseksi...
..,mutta silti oon Onnellinen. Onnellinen isolla O.lla. Naurattaa, eikä enää tunnu pahalle nauraa, vaikka on tää päivä vuodesta. Hymyilykään ei tunnu enää väärälle. Hih. Oon kai ymmärtänyt että en unohda, vaikka oonkin onnellinen, hymyilen ja nauran. Sitä velikin tahtois miun tekevän. Kolmetoista vuotta on pitkä aika.

Pikästä aikaa tartuin vesiväreihin, mutta ihan yllättävän kivaa jälkeä syntyi silti! Sain kanssa askarreltua kevääksi / kesäksi uuden ulkoasun, jotenkin ne synkän mustat karhut alkoivat ahdistaa - ei huolta ne kyllä palaavat taas syksyn tullen tänne talviunille.

Mitä tykkäätte muutoksista? Ps. kuvis 4 kurssista kohta infoa!

3 kommenttia:

  1. hirveesti voimia ja jaksamista sulle! <3 oon kans huomannu että kun surettaa, niin parasta lääkettä on vaan olla itekseen ja rauhottua, tehä jotain mistä nauttii. Sun velikin haluaa sun olevan onnellinen, ja oon varma että se kattelee sua ylpeenä tuolta jostain kun näkee millanen ihana ihminen pikkusiskosta on kasvanu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 &onnekseni voin sanoo että oon nyt onnellisempi kun koskaan. Siihen onnisuuteen kuluu vaan kaikki energia ja aika, ei kerkeä kommentoida juttuihin saati postailla!!

      Poista
  2. Moikka! Pidän blogistasi suuresti, joten sinua odottaa haaste blogissani! :)

    http://tuhatsanaajayksikuva.blogspot.fi/2013/04/11-11-11-11.html

    VastaaPoista