lauantai 23. maaliskuuta 2013

hogwarts express


Viime postauksesta on jo aikaa vaikka teille on ollut hirveästi asiaa ja matskuakin jota julkaista. Tän bloggaajan kuitenkin selätti 40 asteen kuume ja kun koulukuntoon paranin niin huomasin että kaikki aika kuluu koulutehtäviä puurtaessa. Vielä tasan kaksiviikkoa täyttä työtä ja sitten alkaa _toisen luokan viimeinen jakso_?!?! Kuumeilu ajan käytin kattoen kaikki harrypotterit alusta loppuun järjestyksessä, oli astetta hupaisampaa kattella harryn, ronin ja hermionen kasvua taas kerran. Kattellessa vähän mustekynällä luonnostelin kaikennäköstä liittyen mitä leffassa tapahtu.

Tänään on muuten earthhour 20.30-21.30! Siihen osallistumisesta on tullut miulle jo perinne, toivottavasti työkin ootte pimentämässä maailmaa tunnin ajan. On muuten välillä ihan kivaa pistää kaikki elektroniikka vempeleet aina tietokoneesta valoihin asti pois ja lukea kynttilänvalossa kirjaa ja syödä purkki jäätelöä.

Viikon aikana tahdoin myös jakaa teille viisaita sanoja luettavaksi.
"Joskus haluan moikata ihmisiä ja sanon terve, mitä kuuluu. Jotkut ovat ihmeissään: Mitä toi oikein sanoi? Kaikki eivät taida ymmärtää, että kehitysvammaisilla on oikeus moikata, että kehitysvammaiset ovat vain ystävällisempiä kuin ihan terveet." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti