perjantai 20. heinäkuuta 2012

The Versatile Blogger Award +Johnny raakile
Julkimo-skabasta on jo aikaa ja monen mielissä se on jo jäänyt unholaan. Miun mielessä se on tosin ollut vahvasti riippumatta kiireestä ja muista kommelluksista. Tarkoituksena oli viimeistellä työ elisen ja tämän päivän aikana. Tosin olen kadottanut jonnekkin piirustuslehtiöni jossa kyseinen työ oli kutakuinkin puolessa välissä, kasvot täysin viimeisteltyinä... mutta piirustuslehtiötä en löydä mistään.

Oli pakko aloittaa työ alusta eikä jäädä etsiskelemään vanhaa joka on todennäköisesti jossain päin Maltaa.
Noh en antanut tämän masentaa mutta nyt matkaa hidastaa korvan ja keuhkoputken tulehdukset. nam.

Todisteena että on tässä kipeänäkin töitä tehty on raakile Johnny Depp työstä. Piirrän nyt ihmistä ekaa kertaa ilman ruutuja niin antakaa armoa, tästä tulee yhtä hieno kuin muistakin seuraavan viikon kuluessa! ...oho.. huomasin vasta nyt nuo hiukset ja repesin... nekin vielä muuttuu....


MYÖSKIN:
Wohoo elämäni ensimmäinen blogihaaste meille! Kiitos Maddy ja mmysketchbook.blogspot.fi blogi!

1. Nominate 15 fellow bloggers.
2. Inform the bloggers of their nominations.
3. Share 7 random facts about yourself.
4. Thank the blogger who nominated you.
5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.Jos joku tahtoo tehä tän nii antaa mennä, mut myö ei valitettavast ruveta linkittelemää teiä ihania blogejanne tällä kertaa (NÄLKÄ!!

1# Rakastan vesisadetta. Ropinaa ja hämäryyttä. Sitä kun voi vaan kääriytyä peiton alle, juoda kuumaa kaakaota katsellen leffoja. Tai sitä kun voi vaan katsella sadetta. Mikään ei tuoksu paremmalle kuin maa sateen jälkeen.
 -Jenni

2# Haaveilen omasta taidenäyttelystä. Sinne tulisi miun töitä vuosien varrelta, keskiöön nousisi jokin suuri yhdistävä tekijä joka sanoo että mie oon mie ja just sellanen ku oon ja kaikki ois ihan wau ku ne näkis sen. Ja se taidenäyttely ei ois tylsä, kaikki sais osallistuu sen tekemiseen,... ja miun portfolio ois siellä kaikkien luettavana.
 -Jenni

3# En malta odottaa että pääsen muuttamaan omaan kotiin, siis pois lapsuudenkodista. Kaikista parasta on se kun saan oman keittiön. Vaikka se oiskin vaan nurkkaus, mut se on miun oma valtakunta.
 -Jenni

4# En vois elää ilman hedelmiä! Yks suurin herkuistani on hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä, ei mistään purkkihommista. Herkumpaa siitä vielä tekee kun hedelmäsalaatti on kylmää ja siihen päälle laittaa kuumaa vaniljakastiketta! NAM!
 - Jenni

5# Kaksipyöräiset <3 Ne o jottai niiiin ihanaa, jota ilma ei voi ellää! Olin jo pienest pitäe haaveilu moottorpyöräst ja tulevaisuudes jos tai siis kun miul o rahhaa nii mie ostan Kawasaki Ninja <3 tiedän, alkaa olla jo aika vanha mut kuitenkin! Ensimmäinen rakkaus: Keeway X-Ray, kiinanihme, mut hyvi on toiminu.
-Saara

6# Mie en tykkää karkist melkee ollenkaa. Pienest pitäe oon vaa syöny jätskiä. Et jos sattuu karkkihimo yllättää, ostan pussin mut se pussi saattaa olla siin pöyäl melkee kuukaue... Ei vaa maistu, jäätelö sitäki paremmi!
-Saara

7#  Yllytyshullu. Se mie oon ja ehkä vähä rämäpää. Jos saan vaikka talvella idean, että hyppään katolt nii niihä mie kans teen. Kuten yks vuos päätin et lasken laskettelurinteen jyrkkimmäst mäest suoril nii siinä sitä mentii! Suoril vaa ja puolesvälis tuli kumpu ja ilmassa vaa suoraa jäälle ja nurin. :D Selkä mustelmil ja naarmuil ku tulin  alas kiitettävän matkaa sitte. Oi noita muistoja!
-Saara

2 kommenttia:

  1. Ajattelin tehdä blogiini postauksen muista huomionarvoisista taideblogeista, kun skanneri nyt ei suostu toimimaan. Teidän blogi olisi listalla, ja ajatuksena olisi tehdä pikku kollaasit kaikista. Sopiiko teille, jos valitsen täältä kolme kivaa piirros- tmv. kuvaa blogipostauksen yhteyteen mainokseksi teille? :-)

    VastaaPoista