maanantai 25. kesäkuuta 2012

jussit ja sillee !


Kotiin palattu mökkeilemästä. Sain ihan aikasiks mansikkarahkakakun! Siihen en tosin kehtaa ohjetta laittaa, eiköhän jokainen tuollaisen osaa tehdä. Pakkaan tässä viimeisiä kamppeita Maltalle. Sää siellä +30 päivällä, yöllä +25 eli ei varmaankaan tuu kylmä.

Ylihuomenna se ois tähän aikaan varmaanki aikalailla lentokone, ainakin toivottavasti! Vielä sitä ennen pyörähdän käymään töissä, sukuloimassa ja sen sellasta. Huomenna puolenpäivän maissa Helsinkiin! Pohdiskelen että otanko tietokonetta mukaan... toisaalta kaverini ottaa joten otan ainakin kameran piuhat sun muut mukaan niin lisäilen tänne täysin muokkaamattomia kuvia SRYkaverin koneella! Laadukkaampia otoksia sitten reissun jälkeen.

Toiveita mistä aiheista postaan? Mitä haluaisitte minun taiteilevan reissussa? Ideoita tai toiveita ylipäätään?

4 kommenttia:

 1. Kopioin nyt kommenttini demistä tännekin, kun kyselit reissublogeja :)

  "Näytät olevan taideihmisiä, niin riittääkö sinulle piirrosblogi, johon olen tällä hetkellä piirtämässä koostetyötä parin viikon takaisesta Liettuan-matkasta? Lisäksi syyskuussa työharjoittelua Saksassa ja melkein heti perään lähden kuukaudeksi Japaniin, niihinkin liittyen on jotain töitä tulossa :)

  http://mmysketchbook.blogspot.fi

  P.S. Onnittelut: sinun blogisi on historian ensimmäinen lifestyle, joka onnistui tekemään niin syvän vaikutuksen, että päätin alkaa lukijaksi. Hienot kuvat, hyvää tekstiä, oikeasti kiinnostavia juttuja ja tosi kivoja askarteluja yms. Kun olen näin nirso blogien lukija, se on oikeasti hieno saavutus, että saa minut kiinnostumaan :-)"

  P.P.S. olen itsekin tehnyt noita otsikon art-sanan paperihelmiä ja niitä on ihana tehdä, sopivat mainiosti tuohon otsikkoon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Tällästä palautetta on ihan mahtava saada :)

   Poista
 2. Päädyin tänne blogiin kun linkkasit sen, ja saitkin saman tie uuden lukijan :> Tää on vain yksinkertaisesti niin ispiroiva, että pakko seurata mitä jatkossakin on luvassa.

  VastaaPoista